Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Raymond #7287 üzenetére

    koszi!

    ----

    elso tapasztalatok:
    - sokkal de sokkal szebb a kepe mint a DK1nek. nagyobb a lencse, nem zavaro a periferia es eyetracking hianya.
    - a felbontas annyira nem veszes DSR nelkul sem. picit pixeles es en a recekre eleve kevesbe vagyok erzekeny, de a DK1 ilyen szempontbol nekem necces volt. Assetto Corsaban 300kmnel kvazi csolatassal az utra figyelve se problema
    - nem hanytam el magam es csak mersekelten vagyok rosszul igy masfel+ ora utan

    bovebben:
    - a robotos demo eszmeletlen. emlekszem, amikor eloszor jatszottam a wolfeinstein 3dvel egy 14"es SVGA monitoron '93ban . emlekszem, amikor eloszor probaltuk az NFS1et egy falra vetitett kepen egy projektoron '96ban. emlekszem amikor eloszor voltam 3ds vetitesen Padebornban 98ban. emlekszem amikor eloszor valtottam harom egyforma kijelzore 2012ben es toltam a shiftet. ez ugyanaz az elmeny volt, avagy wow, nem letezik, hogy ez ennyire immerziv. foleg a robotos demo volt az, hogy bar a kilencvenes evek vegere holodecket vartunk, vegul nem abban a formaban, de igy is remek lesz.
    - kalibracio utan mentem a robotos demora, az valami eszmeletlen volt. utana mivel szeretek veszelyesen elni, jott a Redout ami ebben a formaban teljesen mas elmeny, mint pl egy 55"os kijelzon, akar ket meterrol nezve is.
    - aztan az Assetto Corsa, mert olyan nem lehet, hogy nem megyek egy kort a Nordschleifen egy Zonda Rel. itt egyebkent eleg sok idonel voltam, picit meg van hulyulve a koordinacios rendszerem de ez azert valamennyire varhato volt.
    - igen, lehetne elesebb, de egy 55"os kijelzon masfel meterrol ehhez kepest picike. teljesen mas elmeny es mas vilag. foleg assettoban, avagy je, a labmozgas a pilotanal miert nincs szinkronban azzal amit csinalok? mert latszik.
    - a jatekter ugy nez ki egy monitorra van meretezve. 55"al nezve tul nagy lesz, harom kijelzo melle rakva a szenzorokat foleg. ezt meg ki kell kiserletezni.
    - negy eve mondtam, hogy egyszer en egy ilyet veszek...

    verdikt, elso nap utan:
    - ...es eljott ez a nap
    - es elegedett vagyok
    - es kb felulmulta az egyebkent is teljesen irrealis (3x IPS eyefinity / 55"os kijelzo masfel meterrol az osszehasonlitasi alap) elvarasaimat.
    - such wow.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák