- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz Márton #43731 üzenetére
zenéket én anno a synthriderz.com -ról szedtem le úgy h a "most dowloaded"-re rendeztem...
szerintem vannak jók és alapvetően táncikálósabbak mint a BS és jó ritmusúak.
lehet ahhoz van köze h elnyomogattad az audio kalibrációt vagy micsodát...Nálam ilyet sose kellett állítaniMindazonáltal ha csak egy ritmusjátékot kellene választani akkor csak a BS Volt h már nagyon ráuntam és ezért is vettem meg más ritmusjátékokat h legyen kis változatosság, de mégis most is a BS-t indítom el legszívesebben...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest