Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Üdv,

    Nagyon rég hallom hogy mekkora királyság az oculus stb, sajnos az én városomban valószínű sosem lesz kipróbálható még csak ehhez közeli cucc sem, szóval nem nagyon izgultam rá a témára.

    Ma viszont olvastam valami cikket, ahol azt írták, hogy a mobilos cardboardhoz hasonló cuccokkal is ki lehet próbálni az érzést. (átfutottam az utolsó oldalt, és az összefoglalót, de lenne pár kérdésem mielőtt komolyabb energiákat fektetnék a kutatásba)

    Pl engem nagyon érdekelne, hogy ha vennék egy ilyet BlitzWolf® VR Glasses, akkor ezzel tudnék olyan videót nézni, ahol pl 1 sziklán állok, és ha lenézek, akkor az agyam azt hiszi hogy lezuhanok, és valól félelemérzet alakul ki? Illetve egyéb hangulatos helyeken körbenézni? Pl Forma 1es pálya széle? esetleg nascar futam, vízesés, kötéltánc 300 méteren, v hasonlók?
    Én ezekkel a rendszerekkel ott ragadtam le, hogy max arra jók, hogy a google street view-on szétnézz vele, ami annyira nem izgat.

    Azt is megkérdezném, hogy ha én ilyen buszonhányós, repülőtkerülő, ember vagyok, akkor ez az élmény felkavaró lesz a gyomrom számára, vagy azért érdemes megpróbálkozni vele? Komoly rendszerre sosem lenne pénzem, de ezt az olcsó verziót kipróbálnám, viszont ha nagy a valószínűsége, hogy 5 percet sem élvezném, akkor mégsem pazarolnám rá a pénzt.

    Remélem megválaszolhatóak a kérdéseim.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák