Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    Sziasztok,

    Autót vennék, elsőt.

    Évi futásteljesitmény: 5 ezer km

    Keret: 1.2-1.5m forint +átirás+kötelezőorvoslásra 2-300ezer

    Felhasználás: Ha hideg van(0 alatt), esik az eső vagy hó, akkor munkába járásra(2x7 km), egyébként hétvégente kirándulni, pécelre családot látogatni, pecázni, haverokhoz elmenni, segiteni a szomszédnak költözni, ilyesmik. Szeretném, ha a jobb lábam nehézzé válik, akkor történjen valami. Bármi. Most priushoz vagyok szokva.

    Futásteljesitményből is látszik, hogy fogyasztás, megbizhatóság annyira nem érdekel. Úgy gondolom, hogy ha szakszervizben átvizsgáltatom a megvételre szánt autót és mindent kicserélek/megcsinálok rajta amit induláskor kell akkor elég balszerencsésnek kellene lennem, hogy a kövi 15e kilométeren öl meg anyagilag (3 évre veszek autót max).

    Nem szeretnék három ajtóst. Feleségem, gyerekem nincs, barátnők és barátok vannak. Viszont a kombi autók tetszenek.

    Alapból benzines adná magát, de kombiból az kb nincs. Benzinesek főleg az ilyen városi rohangászók, azok nem érdekelnek. Főleg, hogy azon a ritka időn kivül, amikor munkábajárásra lenne az autó nem menne annyira rövid távokat.

    Amit egyelőre konkrétan kinéztem azaz Alfa 159 SW 2.4 dizel. Nem a megbizhatóságáról hires a konstrukció, de mint mondtam, nálam annyira nem szempont. A 200 ló viszont megmozgatta a fantáziám.

    Mit szóltok hozzá? Nagyon sok belőle az automata, mennyire kell tőle félni? Olvastam a szervizigényéről, de mindenki ilyen "normális" 20-40e kilométert rakott bele 1 év alatt, én ennek a töredékét fogom csak.

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák