Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VincentVG

    senior tag

    válasz biker #28430 üzenetére

    "Én is csak ssd-t használok, 512-eset, 100 szabad, de a mbp-ba nincs fusion drive
    "Szóval nem értem, mivel érdemelte ki a felhasználó a hozzászólásodból sütő mérhetetlen lenézést?"
    Mert soha nem használta, és nem is érti pontosan a működését, de ismételgeti, amit külföldi fórumokon írtak, valószínű hasonló tapasztalatlan emberek.
    És amint írtam, a kontextus, hogy az ssd-hez képest szar, nem helytálló összehasonlítás."

    Az ismeretsegi koromben csak 1 emberrel ( nem PC-s troll) tudtam beszelni aki hasonlo szoftvereket/file mereteket hasznal az uj fusion-el es lassult a gep az uj OS es uj fusion felallasban. Talan nem meglepo h amikor a teljes mertekben sunyin csokentett ssd meret kiderult innen onnan akkor erre ( az unalomig ismtelt 128 rol 24 re csokkentesre) gondol azonnal az ember.

    Es mivel nem csak ostobanak tuno forumosok panaszkodnak ebben a temaban, plusz ertem a fusion mogotti koncepciot, ezert kerlek hogy te is ovakodj az altalanositastol, es az isteni tevedhetetlen kinyilatkoztatasoktol.

    El tudod kepzelni h elfogy a 24Gb munka kozben ( nem lehet mar szuper ide oda file es blokk manage-mentel kimozogni, megcsak nem is a wot hianyzik) es ettol visszalepes a regebbi ugyanazert az arert kapott 1TB os fusion-hoz kepest??? errol szolt csak es csupan a siram, erre a konkret felvetesre nem birtal sosem erdemben reagalni.

Új hozzászólás Aktív témák