Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szzoo

    tag

    válasz ProEvoFan #8958 üzenetére

    Én csak annyit állítottam a bemásolt adatok alapján, hogy van az XOne és a PS4 felhasználók azonos mértékben vették meg a játékokat. Forza PC-s számok nincsenek, így az összes eladást passzoltam. Az ezzel járó további következtetéseket is.

    Ha teljesebb játék (főleg számozott rész) jelenik meg, akkor szerintem is több menne el. De azt nem hiszem, hogy nagyságrendekkel.

    Ha még beszélgetni akarunk a témáról, akkor szerintem maradjunk a szimulátoroknál. Mert olyan lesz a topik, mint a konzoloké egy átmulatott nap után :). Mi az autóversenyek PUBG-je, amihez mérni lehet a sikert? Már ha van ilyen és a versenyjátékok nem szabotálják egymás sikerét. A PUBG eladott példányszáma önmagában azért sem jó példa, mert nagyságrendekkel több PC gémer van. Könnyebben eredményezhet több millió új steam regisztrációt a PUBG, mint ugyanennyi konzol eladást bármilyen játék.

    A Nintendo példáját meg akkor érezném jogosnak, ha a Sony minden évben 2-3 autós játékkal már elérte volna, hogy szimulátorrajongókkal legyen tele a platform. A legsikeresebb Nintendo címek az elmúlt évtizedben jól felépített, több résszel jelentkező, egymást erősítő címek voltak. Talán a Wii U-s idők is segítettek a homogénebb a játékosbázis kialakulásában, miután a nagy kiadók hátrahagyták a platformot.

Új hozzászólás Aktív témák