Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wolf13

    őstag

    Mai napi 10 körös Maggiore:

    6. helyre qualifikáltam magam. Szépen is indult minden, feljöttem a 2. helyre , leggyorsabb kör, ledolgoztam kerékcseréig 3 seccet. Be,ment az előttem haladó, én még + egy kör, mögöttem már mindenki túl volt rajta.
    Még így szar gumikon is tartottam a 2. hoz képest a távolságot. 6. kör végén kimegyek , tankolás 5 körre , kerékcsere. Visszajövök 2-nak. De közvetlen a seggébe. Szóval az esély nagyon meg volt. Így toltam neki, tudtam , gyorsabb vagyok. Erre csörög a telefon, gyorsan lenyúltam, kihangosítottam. (itt érti meg igazán az ember mikor Kiminek is eldurran az agya :D) Kicsit le is sodródtam. 4 másodpercre távolodtam. Na akkor újra nekiestem. Gondolom ő is hibázott , mert fél kör alatt ismét 2 sec volt a távolság. Még két kör és közeledek. a 8. kör utolsó szakaszában felvillant a felirat. Még 1 körre való üzemagyagom van. Na itt aztán majd szét vetett az ideg. Így nem mertem kockáztatni, vissza kellett vennem a tempót. 6 másodpercre értem célba.

    Köszönöm az üzenetet hornakee-nek, hátha olvassa, sajnos akkor és ott valahogy nem találtam a köszönöm bindet. Én is gratulálok a leggyorsabb körhöz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák