- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
titán
válasz Corleone33 #56739 üzenetére
Amennyiben nem magánterület az erdő, akkor igen, közterület.
-
zsolt_64
senior tag
válasz zilazil #56744 üzenetére
Igazán nincs kedvem védeni a vityát , de most azért meg lehetett győzni hogy mást mondjon(helyesen). De pl. ott van a trump , akit aztán nem győzöl meg hogy elvesztette a választást. már várom amikor jan 20-án a rendőrök kivezetik a fehér házból
persze ezzel a maszkhasználattal is a többi ország után kullogunk...[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Manitou #56748 üzenetére
Szerintem jól csinálod. Én is ülök napközben, általán a gép előtt, előredőlve
5-6 nap után most jobban vagyok, ma teljesen láztalan.
Nekem is eddig 38.5-ök voltak minden este, de ma eddig semmi.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ringman
nagyúr
várjuk meg a közlönyt, simán benne lehet, hogy lakott területen belülre vonatkozik a maszk használata.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Z.É.T.
őstag
válasz perempe #56751 üzenetére
Mondom, elfogadom és megértem, de tök ugyanazt mondja, mint itt mi, legtöbben. Maga a kórházi sztorija meg nyilván mindenkinek egyéni.
(mindenki a saját ismerőseit részesíti előnyben, nekem rengeteg ismerősöm esett már át a covidon, mindenféle kimenetellel, Petit is közelebbről ismerem, mint itt a topikban bárkit... Ez ilyen)
Szerintem zárhatjuk a témát.
[ Szerkesztve ]
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
HÁZIGAZDA
mivel éppen ezerrel beteg vagy, szedhetsz többet is, akár napi 5 ilyen tablettát is. cinket is szedjél, meg magnéziumot.
a lázt én csillapítanám. a vírus sokkal magasabb hőfokon is vígan elvan, téged viszont kicsinál, szétmegy a gyomrod, kifárad az egész szervezeted. az alvás mindennél többet segít, ha este beveszel egy lázcsillapítót és utána jól alszol, az többet ér bárminél.
véroxigént lenne még jó mérned, ha nincs ilyen pulzoximétered, akkor meg a nyugalmi pulzusodat és légzésszámodat figyeld.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
lacafaca
addikt
válasz Motion_Blur #56747 üzenetére
nagyjából fölöslegesen görcsölsz ezen, látod mi folyik wonderlandban...eddig sem tudta a jobb kéz, mit csinál a bal, mostanra teljes a káosz...#maraggyotthon meg válts körzetit, mert ott bajok vannak.
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
HÁZIGAZDA
válasz Motion_Blur #56747 üzenetére
szard le, gyógyulj meg, végülis minden más lényegtelen tényleg. ha meg szarul vagy, mentő, ő is csak azt hívná neked.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Manitou
veterán
válasz Motion_Blur #56758 üzenetére
Én már ettől a sok üléstől is készen vagyok. Ma amúgy pont kicsit próbáltam feküdni is délelőtt. Nekem 38,3 volt a max, annál sose ment még fentebb. de inkább jellemzően 38.
Köhögés neked mennyire van? Akkor most ne vegyek be semmit a lázra ?Parci:
mivel éppen ezerrel beteg vagy, szedhetsz többet is, akár napi 5 ilyen tablettát is. cinket is szedjél, meg magnéziumot.
a lázt én csillapítanám. a vírus sokkal magasabb hőfokon is vígan elvan, téged viszont kicsinál, szétmegy a gyomrod, kifárad az egész szervezeted. az alvás mindennél többet segít, ha este beveszel egy lázcsillapítót és utána jól alszol, az többet ér bárminél.
véroxigént lenne még jó mérned, ha nincs ilyen pulzoximétered, akkor meg a nyugalmi pulzusodat és légzésszámodat figyeld.
Igen , pont emiatt voltam dilemmában, mert a szervezetnek azért annyira nem jó a láz. Légzésszámot pont néztem nem régen: 15 / perc Pulzus nem magas, normális.[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
válasz philoxenia #56731 üzenetére
Egy kis összeomlás már nem drasztikus fejlemény. így is szép romos a látvány.
https://howbad.info/
-
Kékes525
félisten
Ha a betegség előtt jó erőben voltál, akkor lázcsillapítás csak 38 fok fölött érdemes, különösen akkor, ha a közérzeted rossz. Erre a legjobb az Algopyrin. Kicsit mozoghatsz, de semmiképp se erőltesd magad. A D vitamin adagját én növelném 3000-4000 NE-re, a C vitaminból szerintem elég az 1000mg. Cink, magnézium még kell, főleg cink fontos 50mg-100mg, magnéziumból 500-1000mg. Az orrba fújhatsz naponta mindkét orrlyukba reggel és este Allergodil orrspray (azelasztin öli a koronavírust). Este 3mg melatonin a jó alvás és az immun erősítés miatt. A jó alvásra ügyelj, mert az a leghatékonyabb a vírus ellen.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
zsolt_64
senior tag
Beleteszik az Alaptörvénybe a keresztény nevelést, és azt, hogy az apa férfi, az anya nő [link]
De komolyan: ez most a legfontosabb egyes honatyáknak[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
válasz Jablocskov #56749 üzenetére
Ennél undorítóbb ember nem sok van a világon, aki ezekben a vészterhes időkben is arra használja a "közmédiát", hogy az alufóliás összeesküvéseivel traktálja az embereket. Mondjuk egy percig kussba lehetett volna az eddig elhunytak lelki üdvéért, akiket mind meggyógyítunk.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Motion_Blur
félisten
-
Drizzt
nagyúr
Talalos kerdes: autoban kozlekedek kozteruleten, kell-e maszkot viselnem? Igy elolvasva tok valid kresz-vizsga kerdesnek hangzana.
I am having fun staying poor.
-
Motion_Blur
félisten
persze, vágom... csak tudod ilyenkor úgy tudnám szétverni a Pohost mire fizetek én, meg a munkáltatóm ha annyi nem jár vissza hogy a háziorvos felvegye a telefont. legalább egy pandémia idején? meg persze menjen mindenki fizetős tesztre, mert az állami az 1 hét, vagy 2 hét.. és közben megy az agymosás a közmédiában meg a TV2-n..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Imilenni
addikt
Ez a ~31%-os pozitív teszt aránya van ahol rosszabb egyébként a világon?
Régen voltunk már világelsők valamibenPress "F" to pay respects.
-
válasz Drizzt #56776 üzenetére
Elvileg közterület igen, pont emiatt nem lehet a kocsiban töltött gumilövedékes/gázriasztó melyre nincs viselési...(de magánterületen tartható)
De gyakorlatban hülyeség lenne. Szemüvegesként párás szemüveggel vezetni...esélyes hogy több baleset lenne belőle.
Viszont nem közterület mondjuk a panelház lépcsőház vagy annak liftje, magán parkolóház...stb[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
Kültéren mi a jó fenének kéne már maszkot hordani, a fene egye meg ezeket is.. Elmegy ez az egész már fenébe, pánikkeltés meg megy ezerrel minden híroldalon, ahogy persze itt is. Maszkot hordom minden járaton, megállókban, és a higiéniai dolgokat is betartom teljesen mértékben. Ha mindenki betartja az alapokat, akkor minden rendben lenne, normál mértékben lefolyna ez a vacak vírus és kész. Akiket védeni kell most azok az öregek és a betegek. Eleve nekik már rég kellettek volna külön kórházak.. Az egészségesek javarészt probléma nélkül felépülnek, tehát egyáltalán nem egy újabb pestisről van itt szó.
Egy halálosabb vírusnál mi lenne? Tönkremenne az egész gazdaságtól kezdve a családok meg minden?! Szépen állunk.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
lacafaca
addikt
ne gondoljátok ezt is túl...kimész az utcára oszt fölteszed...autóba biztos nem fogom, amúgy meg úgy sem sokáig kell ezen agyalni, be leszünk zárva megint nemsokára
Kékes525 mert az mindenre is jó
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
titán
válasz Farkassacred #56784 üzenetére
Mi az a normál mérték?
-
Imilenni
addikt
válasz Farkassacred #56784 üzenetére
Szerintem már nemtudnak mit kitalálni, most nézik melyik országban miket vezettek be.
Minél látványosabb (és sokszor értelmetlenebb), annál jobban tetszik a kormánypárti szavazóknak.
Írták már páran, nem az emberekért vannak ezek, hanem a szavazatokért.Press "F" to pay respects.
-
titán
válasz MasterDeeJay #56783 üzenetére
emiatt nem lehet a kocsiban töltött gumilövedékes/gázriasztó melyre nincs viselési...
Szerintem ez amiatt van így, mert az autó közterületen tartózkodik. Ettől még az autó beltere nem lesz közterület. Érdekes lenne, ha saját autóm jobb első ülése közterület lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Elektrosokk #56719 üzenetére
Itt Borsodban a házi a gyógyszer. Eléggé alacsony a fertőzétségi arány is a többi megyéhez képest. Persze itt is van anti-alkoholista, meg vegán, meg focista, szóval itt sem 0%-os a fertőzés.
Viccet félretéve, ez a köcsög vírus senkit sem kímél, és számtalan példa van arra, hogy az egészséges, sportos emberek ugyanúgy belehalnak. Itt a megelőzés a lényeg, és senki ne higgye, hogy vitaminokkal, meg egészséges táplálkozással nem kaphatják el, és nem lehet komoly következménye!Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Elektrosokk
addikt
-
Farkassacred
őstag
Influenza szezon ismerős? Kíváncsi lennék az egy éves teljes adatra azokból az időkből.. Főleg az öregeknél. Ami itt a napi jelentésekben zajlik az szó szerint marhaság, semmi köze a valós adatokhoz.. Amiben mi megbuktunk, az az idősek kezelése vírushelyzetben.. de abban bezony totálisan!
Most is itt vannak a változtatások. De az idősávról a boltokról meg sehol semmi A nagyapó már kora reggel veszi a friss kenyeret a boltban, mikor mi fiatalok" mennénk reggeliért a munkába.. Mi a jó szösz.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
lacafaca
addikt
válasz Elektrosokk #56791 üzenetére
jesszus...ez a te készleted? látom nem szarral gurigázol
Depression pacsi! ennyi, legyen jókedv, meg vidámság, az ami a legjobb ilyenkor!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szabadidős sporttevékenyég közben is maszkozni kell, mikor 150bpm a pulzus?
Miniszterelnökünk meg már volt koronás, 2010 ben...azóta nem "múlik el"
-
Ringman
nagyúr
válasz Imilenni #56780 üzenetére
usa egyes államaiban volt 40% felett is. (aztán lehet itthon is van ilyen megye, de publikus kimutatás nincs, csak országos)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
lacafaca
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest