- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatravi
senior tag
válasz bohoc71 #56141 üzenetére
Tavasszal sem volt itthon 3kg lisztnél több. Annyi mindig is volt a járványtól függetlenül. Kenyeret sem sütöttem mert minek. Amúgy a pékség olyan finom fehér kenyeret süt, hogy eszembe sem lenne addig sütni míg náluk van. Már pedig volt. Semmiben nem szenvedtünk hiányt. Egyedül az egyik fajta rizst nem tudtunk venni amit megszoktunk. Na puffff, vettünk másik fajtát.
-
t72killer
titán
válasz #16729600 #56143 üzenetére
Megtették-teszik egy ideje: lebetonozzák-felégetik az utsó m2 zöldterületet, telefossák műanyaggal a természetet, kivégzik az élővilágot, megfizethetetlen szintekre tolják az ingatlanárakat és masszív adósságot halmoznak fel.
#56156: jogos. Hívjuk tavaszi lockdownnak.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Ringman
nagyúr
Maruzsa Zoltán: A PDSZ célja a védelmi intézkedések ellehetetlenítése
tehát maruzsa szerint a védekezést ellehetetleníti, ha csökken a kontaktszám
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Csatravi
senior tag
válasz #16729600 #56151 üzenetére
Mert az a generáció aki így gondolkodik azt még világra hozni is kár volt.
Ennyi erővel mondhatnám azt is, hogy azon is elgondolkodnak hogy ők mennyit raboltak le a szüleik életéből.
Nem kell elgondolkodni mert én pld soha nem kérnék ilyet számon tőlük. Ahhoz roggyant elmével kéne rendelkeznem hogy egyáltalán ilyen eszembe jusson. -
Ringman
nagyúr
nyunyókanéni szerint nem lehet a járványt megállítani, akkor talán le is mondhatna egyből.
Magyarország jól áll a kórházi ágyakban, ma is csak a hatvan százaléka foglalt.
és 2 hét múlva?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
fatal`
titán
válasz t72killer #56157 üzenetére
Persze, hiszen nem a fiatalok ugrálnak fapados géppel nyaralgatni, soha sem szemetelnek, adósságuk sincs (magamat is beleértve).
És persze felelősségteljesek is, szemben velünk lakik egy 16-20 közötti srác, a tavaszi korlátozások alatt minden éjjel mentek a haverokkal valahova, jöttek kocsival.
Ne legyél már demagóg. Ebben az egész társadalom nyakig benne van és nem is fog változni semmi.
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Vitamint mit érdemes szedni?
Tudnátok ajánlani webshopot ahol bestbuy áron kaphatóak?
Patikák gondolom a legdrágábbak és legtöbb kis dózisban vanErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
lacafaca
addikt
válasz fatal` #56168 üzenetére
dehogyisnem...vagy menni fog erőből, vagy észből. ez már csak rajtunk múlik...el nem hinnéd, a mai fiatalok mennyivel fogékonyabbak a környezetük védelmére, mint akár mi anno...ők már hálistennek teljesen másképpen tekintenek a jövőre és ez nagyon jó így
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
andor80
senior tag
válasz Csatravi #56154 üzenetére
Te nem szenvedtél hiányt én igen nem volt normális tönköly, rozs ésami a legfontosabb bl 80 normális malom liszt se.Szóval ált egyetértek veled de ez a hsz kicsit félrement.Én nem tudok másfajta kenyeret enni csak amit én sütök a saját kovászommal és nem a nagyzolás miatt hanem abban tudom mi van és nem lesz rohamom tőle.
[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
Csatravi
senior tag
válasz andor80 #56173 üzenetére
Nézd az ilyen jellegű problémák mellet a vásárlásához már alapból másképp kell hozzáállni. Tehát ez egyedi bár nem kis létszámú igények valószínű sérülhetnek. De nekik alapból is nehezebb a bevásárlás.
Ilyen szempontból valóban félrement de normál étrendet véve le lehet írni, hogy nem volt probléma az ellátással. Bármikor bementem a boltba mindig meg tudtam venni amit magunknak vagy a szülőknek szerettem volna. -
philoxenia
MODERÁTOR
Na most ez a "temetésen ötven fő" hogy lesz kivitelezve? Meghívóval lehet menni?
-
Ringman
nagyúr
válasz philoxenia #56176 üzenetére
ha többen mennek egyszerre, majd bezárják a temetőt, mint most a kocsmákat
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Z.É.T.
őstag
Egész jól összeszedték.
Az egészségügy megroppanásának árnyékában hozták meg az újabb szigorításokat - Telex.hu
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Z.É.T.
őstag
"A koronavírus Magyarországra történő berobbanása óta rengeteg információ kering a közösségi oldalakon a témával kapcsolatban. Laikusként rendkívül nehéz eldönteni, mely hírek relevánsak és melyek nélkülöznek minden tudományos alapot. Ezúttal Dr. Kemenesi Gábor Junior Prima díjas víruskutató, a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont munkatársa a meghívott vendégünk, aki egy közérthető beszélgetés keretében segít tájékozódni az információk sokaságában.
Többek között terítékre kerülnek a koronavírus tesztek, az újrafertőződés lehetősége, a maszkhasználat és minden, ami a kedves érdeklődőben felmerül. A beszélgetés moderátora Joós Andrea biológiatanár, tudománykommunikációs szakember, így garantáljuk, hogy egy érdekes, közérthető, de mindenképpen tudományos alapokon nyugvó eszmecserét hallhatnak a jelenlevők! :)
Az online esemény linkjét az esemény előtt tesszük közzé. Mindenkit szeretettel várunk!"
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
lm83
őstag
Értem ezt az iskola bezárást, de volt egy tíz napos őszi szünet és cseppet sem látni így egy hét után,hogy csökkent volna itt valami...
-
viharhozo
addikt
Ma az ovoda viragnyelven kozolte, h aki tudja, ne vigye iden a gyereket oda. Ez megint franko, csak arra leszek kivancsi, mennyire lesz engedekeny a hivatal, amikor a nagycsoportosok jelentos resze nem kivan majd iskolaba menni, leven az ovoda jelentos resze kimaradt.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e valakinek arról saját tapasztalata, hogy hogyan is működik ez a határzár. Tudnék e menni Németországba dolgozni pár napra, vagy sem? Vagy ha kimenni kitudok, akkor befelé mennyire ellenőrzik a belépést, kellenek e tesztek, stb.
előre is köszi!
-
BalanceR
addikt
Az a baj, hogy így , ilyen hirtelen csinálták...
Így szerintem nagyobb érvágás mindenkinek, és jobban fáj, mintha modjuk szeptember végétől folyamatosna vezették volna be.
Ha mondjuk Suli, aztán egy három hét múlva rendezvények, megint 3 hét aztán kijárási utána az éttermek off , sokkal emészthetőbb lett volna, és az első körök hatására talán nem is lett volna szükség az utolsókra.
a gazdaságot az kevésbé viselte volna meg aés a halott is kevesebb lenne...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
törölt tag
válasz Csatravi #56177 üzenetére
Akkor már értem miért vetted ennyire fel amit irt. Pedig teljesen mértékben igaza van. A politikai elit világszerte egy-két kivételtől eltekintve boomerekből áll, akik le vannak ragadva valahol a múltban. A mai fiatalok pedig beleszülettek ebbe az egészbe. Néhányan rájönnek hogy így folytatva a vesztébe rohan. néhányan pedig a szüleiktől eltanult normákat folytatva bsznak szét mindent továbbra is.
-
Sev!er
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #56195 üzenetére
Köszi, értem. Tehát ha mondjuk hatan mennénk ki, akkor a cégnek, akihez kimegyünk, névre szóló meghívókat kellene küldenie, valamint mindenkinek egy tesztet elvégeznie? És visszafelé?
-
Ringman
nagyúr
Merkely: A tünetet produkálókat tesztelik leginkább, kontaktkutatást már nemigen végeznek
Az összes teszt pozitivitása azért van tartósan 20 százalék, illetve az orvosegyetemeknél akár 30 százalék felett, mert a tünetet produkálókat tesztelik leginkább, kontaktkutatásokat a járvány jelenlegi szakaszában már nemigen végeznek, átfogó, rendszeres szűrések pedig még nem történtek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest