Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Manitou

    addikt

    Múlthét pénteken vettek mintát, de még mindig nincs eredmény, talán holnapra.
    Viszont sanszos, hogy pozitív lesz. Múlt hét szerda este lettem lázas. Azóta minden nap estére belázasodtam. Volt egy két nap, amikor délelőtt még hőemelkedésem sem volt (a 3. 4. 5. nap ) Volt amikor vettem be egy algopyrint este, az lehúzta olyankor.
    Igazából nem tudom, hogy most mivel teszek jobbat, ha ilyenkor 38-38,3 -as láz esetén veszek be lázcsillapítót, vagy hagyom, hogy a láz ölje a vírust. Algopyrin meg kalmopyrinem van csak itthon ilyen célra. Illetve a másik kérdés mi a jobb, ha ülök napközben, vagy ha fekszek? Tüdőgyulladás kialakulása miatt tartok az egész napos fekvéstől.Eddig nem is nagyon feküdtem.
    Ma van a 7. napja hogy beteg vagyok.
    Tegnap brutál fejfájásom volt este, meg persze szokásosan felment 38 fölé a testhő. Muszáj voltam bevenni egy algopyrint. Amikor este veszek be algopyrint másnap reggel mindig úgy ébredek, mintha teljesen jól lennék, vagy csak alig lenne valami bajom.
    Egyébként szagokat hellyel közzel érzek, ízérzékelés is megvan. izomfájdalmam nincsen, de a hátamban érzek valamit, meg deréktájon is néha.
    Most este 38,3 a lázam, viszont a közérzetem annyira nem rossz , mint tegnap volt.
    Ma emeltem a C+D vitamin dózisát 1000C+2000NE D i(lyen kombinált tabletta) és ebéd után is vettem be belőle egy szemet, nem csak reggel.

Új hozzászólás Aktív témák