- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Mini-ITX
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
mi.a.halál
Florian Plettenberg
@Plettigoal
🚨🟡🔴 Frank #Lampard is one of the candidates to take over as the new head coach of AS Roma – confirmed ✔️ -
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #218651 üzenetére
jujj... kinek és honnan jöhetett ez az ötlete? Lampard edzőként nem rakta magát magasra a polcon
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #218652 üzenetére
az angol gera zoltán
érdekes hogy potter ennyite nem kell sehova, de lehet ő utasít vissza mindent nem tudom, mindenesetre brigtonnal azért fasza volt, meg a cselzivel is már nagyban javult amikor kibaszták mert alullőtték az xg-t úgy hogy felkészülést sem kapott
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Gerrard is napokon belül lapátra kerül a teveszabó ligában. Az ő nevét is hamarosan bedobják...
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #218653 üzenetére
...ja de Gera egy olyan szinten szétbaszott keretet kapott most, amivel Klopp se tudna mit kezdeni... egyszerre sajnálom és becsülöm, hogy ezt most így elvállalta... szerencsétlen így is leszerepelt edzőként, erre bevállalt egy olyan feladatot, amit a legjobbak se tudnának megoldani
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
lehet pioli is lapátra kerül
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
...feltettem a fotmob appot és többek közt raktam értesítést Balotellire, mert kíváncsi vagyok hogy tér vissza a seriea-ba... Parma - Genoa: 86. percben beállt... 90+2. perc sárga... visszatért
-
grizlisandor
veterán
Szegények most nagyon kétségbe lehetnek esve, legalább DDR-t hoznák vissza, az az ő kutyájuk kölyke. Vagy majd Lamps után jön?
19/20 szezon lehozta jól, mikor ki lett tiltva a csapat az átigazolási piacról, ami az első Hazard nélküli szezon volt és a TOP4-ben végzett a csapat. Ésszerű volt, hogy a kövi szezont is vele kezdjék, de sajnos nem nőtt fel a feladathoz.
Az Evertont szinten sem tudta tartani. A második Chelsea turnusról ne is beszéljünk. -
BenHans
addikt
Ezt komoly szerek nélkül nem lehet bírni.
Amúgy Potter is képben van, meg Montella meg Mancini meg Allegri, meg Terzic...
Napfénysüti: Ááá, az már megvolt, most szeretett klubom és vezetése tart sokkterápiát...
----
Kis gyűjtés a Roma elleni bírói "különleges hadművelet" csapásairól.
[Thread.]
+ videó a Verona második góljáról. Egyszerre két szabálytalanság történik, leütik a védőt, közben akadályozzák a kapust az ötösön belül.
A bíró és a var közti csevegést kivételesen nem osztották meg a dazn adásában sem...Bármennyire szar most a Roma, a játékvezetői merényletek nélkül belátható közelségben lennének a nemzetközi kupaindulást jelentő helyek. Minimum egálban lennénk a Milannal.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
hatttttttttalmas
de hatttttalmas Fulham -
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #218666 üzenetére
ez a srác… mekkora só volt itt a végén
és megfordítottáknott.forrest a harmadik lol
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #218668 üzenetére
megunhatatlan... és pont ő mondja, hogy " if the referee makes a mistake... no reaction"
bírom amúgy nagyon, mert nem egy sülthal mint tenhág vagy gúnár az oldalvonal mellett... ő megéli rendesen a mérkőzéseket
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #218670 üzenetére
Most épp Marotta League van
baromság.. -
grizlisandor
veterán
Rúben Amorim meg a nyilatkozatai, remélem a csapatot sikerül felturbózni, mert eddig EtH szinten van és nem SAF szinten.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #218673 üzenetére
nem ezt írtam, szerintem
érződik, hogy valami elpattant nálad, az utobbi időben. csak tudnám, mi
nem a juve áll a tabella élén? nem üt vág mindenkit látványos játékkal? utóbbiról soha nem voltak híresek.. de tény, nem lenne rossz - nektek legalábbis biztos nem
majd 10évig uralkodott a vénasszony, szerintem te, azt az időszakot is vegyesérzelmekkel élted meg. ahelyett, hogy boldog lettél volna, vidám és kiegyensúlyott. hisz topon voltatok, top, állat playerekkel voltatotk tele, míg a többi olasz sehol nem volt, miláno egyik oldala sem volt tényező, a kék-feketék kerete éveken keresztül csak egy vicc gyülekezet volt, míg ti a csúcs barcával játszottatok bl-finálékat
igen, most erős lett végre az inter, számolni kell a napolival is, roma, lazio csak önmagát hozza, és lehet lesz egy frissülő milan is
de ne sírjál már minidg azért, mert épp nem vagytok a tető legtetején. mindig csak elégedetlenkedsz
érkezett új tehetséges motivált edző, kell neki is biztos kis idő, de simán lehet, h tavaszra beindultok majd
én ugyan nem akarom ezt, de miért ne lenne benne a pakliban. és legyen színes a calcio[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #218676 üzenetére
Ez a Marotta League bőven elismerés is a sportsikerekért, kár lenne, ha nem éreznéd. De benne van az árnyoldal is, pl. Gravina támogatásával. Nem muszáj ez utóbbit elismerned. És ennek az egésznek semmi köze a Juventushoz, mert fájó kijelenteni, hogy Motta ideje alatt sem nézem a meccseket. Nem a Juve sikerei vagy sikertelensége miatt írom ezt. Mostanában bőven megelégszek az összefoglalókkal. Legyen szó Lipcse elleni csodáról, vagy Parma, Cagliari vagy Stuttgart elleni útkeresésről. Még ha itt is a fiatal edző vagy az új Del Piero.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #218677 üzenetére
minek kellene történnie ahhoz, hogy leülj, és lelkesen nézd újra a kedvenced meccseit?
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #218678 üzenetére
Nem tudom, figyelembe véve, hogy a legutóbbi virágkorban is elégedetlen voltam pl. a balfék Benatia, idióta Bonu stb. miatt félresikerült BL-menetelések miatt. De a Rabiot és hasonló profik szerződtetése csak rontott a helyzeten, s egyre inkább elidegenítette a szurkolókat a csapattól. Szóval fogalmam sincs, de azt érzem, hogy a futball úgy általában egyre csak távolodik a szurkolóktól.
-
venember83
nagyúr
Ha már undorító profik, lassan újabb jelentkező lesz bianconero mezben.
A Corriere dello Sport szerint december sorsdöntő hónap lesz Dušan Vlahović szerződéshosszabbítása kapcsán. A Juventust a szerb bére évi 23 millió euró bruttóval terheli meg, ezt a vezetőség szeretné csökkenteni és szétteríteni több évre. Az egyeztetés a Juve vezetői és Darko Ristić ügynök között folyamatban van, és folytatódni fog, ha viszont a felek nem jutnak megállapodásra, a szerb csatárt nyáron a Juventus értékesítheti.
-
Ringman
nagyúr
úgy látom a napoli elleni meccs fontosabb (szerintem is)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Cs1csó
félisten
Pont a Pool-Leverkusen meccset nem adják? Akik a meccsek adásba kerülését intézik értensk valamit a focihoz?
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #218682 üzenetére
nincs dimarco, bastoni és miki sem a kezdők között.
zéró kreativitás, ebből hogy lesz támadásvezetés?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...azért ez a Bordeaux is többet érdemelne a múltjával a negyedosztálynál... Carroll viszont kezd fejben beérni
-
hobizoli
nagyúr
baeg.... vezet a Milan
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
1-1
több drón kell ;P
-
Creative997
őstag
Ezt a Moratat valakinek tényleg pofán kéne basznia úgy rendesen. Én annak örülnék ha Ibra tenné
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
DeathAdder
veterán
-
venember83
nagyúr
Hattalmas Lille! Hattttttalmas J. David!
-
hobizoli
nagyúr
1-2....Morata
több drón kell ;P
-
Jhonny06
veterán
City meccs starter pack:
- Egy harmadrangú csapat, amit normál esetben mindenki 5:0-ra verne
- Lőjetek egy gólt a meccs első 5 percében
- Utána engedjétek el a meccset, majd a végén kapjatok ki -
hobizoli
nagyúr
amugy ez kozvetites a szunetbeni studios beszelgetesek nelkul eleg sótalan...
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
ja amugy mutheten vettem egy Tesla(!) XT850-s butaTV okositot
eleg jonak tunik egyelore
nem volt kedvem ezert egy uj okosTV-t vennitöbb drón kell ;P
-
Iramirez
aktív tag
válasz Creative997 #218699 üzenetére
Az lehet,énnem követem de igy higfos állapotban is több a taktika,jobbak egyénileg mint a piros feketéknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Nem lesz Stalker 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest