- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Mini-ITX
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
-
nagyúr
Vezet a Győr.
Més que un club!
-
pekoka
tag
válasz atee_13 #218097 üzenetére
Igy van. Teljesen egyetertek veled abban, hogy szarul helyezkedett. Ez ketseg kivul igy van.
Nem mondom, hogy Ali biztosan fogta volna, mert nem tudhatjuk. De tény, hogy Kelleher nem a legbiztosabb pont a csapatban ugy, hogy amugy eddig majd' mindenki fos.
Amugy az Arsenal eddig total jol jatszik. Nem lenne erdemtelen az elso felido alapjan a gyozelmuk. Viszont, a Liverpool a masodik felidore osszeszedi magat.
Mac, Curtis es/vagy Gravenberch csere - szerintem - a minimum.
O->-<
-
mephi666
nagyúr
Diaz ezt teljesen be akarta vinni?
Gabriel off
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
mephi666
nagyúr
...na majd Szoboszlai és Tsimikas jól megmutatja
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
Gabriel rotyi, itt a lehetőség a Pool előtt.
Kellehert meg kell védenem, azt a labdát jól találta el a Saka, Robikának kellett volna megoldania.
Nyunyóka -1 ember, remélem lehozza Rés Ernő.
-
Soulfly842
addikt
Na, végre kezdődhet az Arsenal-Liverpool meccs. Gólt és egy gólapssszt kérünk Dominik!
-
atee_13
őstag
-
Ringman
nagyúr
baszki, elfelejtettem, hogy 6-tól van a meccs.
--
dumfries lábát majd összeszedik meccs végén![ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Cs1csó
félisten
válasz Napfénysüti #218102 üzenetére
Meg City-s
-
pekoka
tag
3/4-1 lesz a vege. Iszonyat szarul jatszik a Liverpool. Vagy az Arsenal borzaszto jol. De teljesen megerdemelten nyernek.
O->-<
-
addikt
Martinelli, hogy húzzalak a faszomra...
Go Gunners!
-
atee_13
őstag
Azért ez volt az első valamire való kontránk és ez is nyunyókán múlott
-
Cs1csó
félisten
Csak én érzem, hogy elfáradt az Arsenal? ( jól van nem csak én "felnőtt" hozzám Arteta is kettőt cserél)
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Érett már az egyenlítés. Nyunyóka nem a klasszikus befejező csatár? kint van a szélen és ő ad be? Nem hasznosabb lenne bent beadásokra várva, küzdve a védőkkel?
-
Cs1csó
félisten
válasz grizlisandor #218122 üzenetére
Nyunyóka egy alázatos figura, azt csinálja amit mondanak neki.
-
addikt
Kevés.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
...ez a 2-2 nem jó, de nem is tragikus... a sirályokat viszont oda-vissza kell csapni
-
Ringman
nagyúr
ebből a sok helyzetből be kéne rúgni valamelyiket
és ott is van helyette a juve-gól
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
atee_13
őstag
Azért ajándék let ez a pont a végére.
-
dellfanboy
őstag
válasz Soulfly842 #218111 üzenetére
összejött?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
mephi666
nagyúr
...pár éve volt fikakupameccsen vicces 'pool-Arsenal 4-4 copyzzák Milánóban?
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #218129 üzenetére
amelyik csapat 4 gólt kap, az nulla pontot érdemel, döbbenetes a védekezés, meg a kihagyott helyzetek tömkelege is.
-
DS39
nagyúr
Kapusok voltak, vagy ők cigi szünetet tartottak?
-
DeathAdder
veterán
ma fantasyt játszottak a var szobában
-
Tibiajax
nagyúr
srácok, most érkeztem haza, melóból.
abban a tudatban, hogy este lesz az inter-juventus
hoztam pizzát meg sört, a derbire......én ezt nem hiszem el, hogy lehetek ennyire barom állat
-
forceberg
veterán
A tegnapi 0-4 meccs legnagyobb értéke... annyi mém készült, hogy szinte nem lehet abbahagyni. Jobbnál jobbak
#218136 Tibiajax: Nézz mémeket!
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #218136 üzenetére
...most akkor tudhatod, mit éreztem 1 hete, amikor készültem a KTE 1. hazai meccsére, amit már Gera vitt... 15:00-s kezdésben voltam biztos, minden melót megcsináltam, erre 13:00 körül kezdődött ...megnéztem hogy 3-al szoptunk a tanyától és az ismétlés megnézésétől is elment a kedvem
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #218136 üzenetére
jobban jártál, én láttam a második félidőt!
nagyon nincs rend a fejekben idén
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Erről a csodálatos gólparádéról is lemaradtam. Ráadásul kivételesen az a buta sült krumpli sem volt annyira suta. Hogy rohadjon meg. Ellentétben a mindenki által imádott hithű juventino Danilóval, akivel olyan csúnyán bánik Motta, hogy nem játszatja, pedig úgy megérdemli!!!
Ui. Kár, hogy már megrendeltem a mezt, pedig Yildiz nevét most rávarratnám. Na mindegy.
-
nagyúr
-
BenHans
addikt
Juric vatteneee!
De Rossi alatt volt elképzelés, volt átmenet nem túl gyors de volt, volt futball. Semmi nem volt még tökéletes a megújult kerettel de látszott mit akarnak.
Most a védekezés szar, focink nincs, letámadás megugrott mutatóira verdesheti a Peet Unibeten, de szervezetlen és kinevetik, átmenetek nulla, széleken van pár passz, de felállt védelem ellen csak a kib* beadások a kupacba. Marad hogy hátulról meglövik Dovbykot, de egyedül kellene fingból kötelet vernie 50 méterre a kaputól, erre sincs séma arra hogyan kéne használni mint anno Dzekonál volt.
Aki eddig stabil futballista volt a csapatban az is olyan faék lett el sem tudom képzelni hogy lehet pár hét alatt így leépíteni játékosokat.10 kapura tartó tesz ki 1,0 qrva ikszgét, mert egy rakat fos a helyzetkialakítás, ellenben az ellenfél átlag kétszer kerül ziccerbe, és abból Svilar emberfeletti extraklasszis hatékonysága (80+ save%) miatt van 0 vagy csak 1 gól. Most is Kone gólja nem akció, csak egy jól eltalált rakéta, szép de ritka.
Ez nem Mourinho foci, ez nem progresszív foci, ez nem ilyen köztes mint De Rossinál, ez egy batyuf*sz.
Neeem, nem várok csodát, de Juric menjen innenszerk. Grazie Bove! ♥
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #218135 üzenetére
Szégyen, hogy ezzel vannak elfoglalva az objektív ítéletek helyett.
#218136 Tibiajax:
Átérzem, én is majdnem benéztem a meccset.#218137 forceberg:
442oons-t is megihlette! -
grizlisandor
veterán
válasz BenHans #218145 üzenetére
Bove gyereket emlegettem már, hogy ügyes és írnám is az sms-t Bólénak, hogy vegyük meg, de a következő 15 évre megvan a középpálya.
Új edző felkészül? 10 forduló alatt a 3. edzőtök lesz? DDR cámbeck? Xavi? Rudi Garcia? Sarri?
-
venember83
nagyúr
De aranyos DiGre, azt mondja, hogy Kenan még kölyök, s babusgatni kell. Szép ez a nagyöregtől, akinek többszáz bajnoki és BL-meccs van a tarsolyában :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mobil flották
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest