- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #209649 üzenetére
...amíg szószgét az edzőjük, bármikor benne van náluk, hogy élesben kiszopnak egy nevenincs válogatott ellen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #209650 üzenetére
...na kikotortam és kivágtam ezt a részt ...nem mellékesen ezután az ellentámadásból kapták a 2. gólt... nem mondom, hogy egész meccsen megvolt a hátszél, de 1-1 ilyen cifrát azért elengedtek a portugáloknak, másik irányba meg könnyebben fújt a bíró
ui: na yt le is tiltotta gyorsban a köcsögannyát feltöltöttem ide
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #209648 üzenetére
a nemzetek ligája a topnak ugyanúgy sörmeccs, amit a barátságos meccsek helyett hoztott létre az uefa, hogy mégtöbb szponzori bevételük legyen, és ami a pótselejtezős helyekkel mézesmadzag a kis csapatoknak, nagyoknak nem oszt nem szoroz
(#209651) szósz azért magabiztosan veri a tölteléket, általában az első komolyabb ellen vérzik el mindig,annyira nem tud meccselni, idén is ez lesz
-
Iramirez
aktív tag
válasz Piftuka #209624 üzenetére
Rafael Leao a nullával egyenértékű teljesítményt nyújtott (engem meglepett, hogy nem a szünetben cserélte le a mester), annak viszont örülök, hogy Ronaldo kifejezetten jó formában volt.
Akkor csak a szokásos.Ha az első 15 percben nem jönnek be a cselei,leszarja az egészet..
-
Tibiajax
nagyúr
csimpsziti
-
pekoka
tag
Ezt b..d meg kajak nem hiszem el.
Sok van a meccsbol meg, de a horvatok eddig nem igazan tudjak, merre vannak arccal elore. Kicsit tobbet vartam/varok toluk.
(ha masert nem is, legalabb, hogy a helyi albanok ne dudalgassanak, meg ne nojon meg az arcuk. )
O->-<
-
DeathAdder
veterán
jajjj mik készülnek
Szurkolótársaink!
Minden magyar szurkolónak felhívjuk a figyelmét, hogy fokozottan ügyeljen ma a városban a sáljaira, zászlókra, drapikra. A hazai, illetve helyi szervezett német brigádok nem barátként, hanem épp ellenkezőleg tekintenek a magyar fanatikusokra.
Mozogjatok több fős csoportokban, senkit ne hagyjatok egyedül bóklászni. Kiemelten figyeljetek az alkoholfogyasztás mérséklésére! Erőt és egységet sugározzunk!
Ne adjon senki lehetőséget arra, hogy hazánk címere és színei más országok ellenséges csoportjainak kezei közé kerülhessenek.
Adjátok tovább! Minden magyar felelős minden magyarért! 🤝🏻
Előre Magyarország!” -
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #209663 üzenetére
A nagy vezír nincs kint, nem védi meg őket?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
pekoka
tag
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #209663 üzenetére
A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket!
-
nagyúr
-
sh4d0w
félisten
Mi a jo francot csinalnak a horvatok, sokkal-sokkal tobbet vartam toluk?!
Na, igen.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
soha, de soha ne írd le a jugoszlávokat
-
DeathAdder
veterán
milyen mbappé?
Own Goal már vezeti a góllövőlistát
-
IreN!CuS
őstag
Ez az X jó a magyaroknak a 3. helyért - vagy még ne számolgassak?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
paatrick
őstag
Ezzel a szánalmas teljesítménnyel Horvátország OFF. Kovacic katasztrófa volt egész meccsen, lassított felvétel, érthetetlen miért játszotta egyáltalán végig.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Peterhappy
őstag
Milyen idegesítő lenne, ha 2-1-es horvát győzelmet tippeltem volna, albán vezetőgóllal
-
BaKeSZ87
őstag
Kezdő:
Gulácsi – Fiola, Orbán, Dárdai M. – Bolla, Nagy Á., Schäfer, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga B.
Nyerünk? Tippmix 11x-es pénzt fizetne. -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #209671 üzenetére
e- betűt kihagytad
-
Tibiajax
nagyúr
isten irgalmazzon lelkünknek
-
DS39
nagyúr
A vezér a helyszínen persze.
-
DS39
nagyúr
Willi Orban amúgy elég gyenge, ha RB-ban kezdő tud lenni, ennél többet kell tudjon.
-
cami][us
senior tag
Szerencsére Gündogan továbbra is hozza a pocsék formáját.
A bíró is.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
....
több drón kell ;P
-
sh4d0w
félisten
Kocsog hollandok.
https://www.coreinfinity.tech
-
Ringman
nagyúr
válasz hobizoli #209688 üzenetére
hát ez egy elég balfasz gól volt, de szerintem nem történt szabálytalanság, hiába sírta el magát kicsit hajdubé
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Creative997
őstag
Kik ezek te.. mit szerencsetlenkednek már össze..
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
nagyúr
-
paatrick
őstag
NNNNNNNNa helyben vagyunk, meccs után máris lehet sírni hogy ellenünk fújtak azért kaptunk ki
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Ringman
nagyúr
válasz bandus #209694 üzenetére
váll volt szerintem, ha volt is minimális lökés, azt nem fújják be ezen a szinten, egyszerűen pont instabil állapotában kapta el orbant
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
Nem akarta megtartani az egyensúlyát, egyáltalán nem volt nagy lökés, főleg hogy Gündogan nem nagy termet. A többiek pedig megálltak.
Megérdemelték a kapott gólt. -
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest