- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
aktív tag
válasz DeathAdder #210127 üzenetére
Arabok viszik kétszázé'
Mármint Leót -
LyonnaisFan1
őstag
válasz Ringman #210143 üzenetére
Egy cipovel kisebbet vesz fel, meg kisebb a terde 1 mm-el akkor Lukakunak lenne egy ervenyes golja.
Az ilyet SZEGYEN elvenni szabaly ide, szabaly oda.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hobizoli
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #210152 üzenetére
hat itt azert ez volt egy 15-20cm-s les
elso lassitasban is latszott ilyen digitalis kep nelkul is, hogy ez bukotöbb drón kell ;P
-
nagyúr
Idén a harmadik kupa amin szerepeltem és egyben a harmadik 1. hely.
Ma is sikerült hozzátennem (új mezemet is felavattam).
III. Plastobo kupa: 1. Plastobo FC
4 meccs, 4 győzelem:
4-1
7-0
8-0
4-1
Més que un club!
-
sh4d0w
félisten
-
PuffyDog
tag
válasz Napfénysüti #210154 üzenetére
Hátsó sor bal oldalt vagy aki fogja az oklevelet? Csak az itteni avatarodból gondolom.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
mvkly
senior tag
Leao
Ballon d’OrFallon d'Floor? [link]
16-oson kívül, 2-0-nál, repül az eltiltás, mecsoda tálentum...
Az a szomorú, hogy ő tényleg kulcsember a Milan-ban. -
IreN!CuS
őstag
Mondanám, hogy grat de jó kapus két gólt sem kap
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Ringman
nagyúr
grat!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
vond
MODERÁTOR
Két gól, az szép. Menők a WTF-es, meg F#CK-os papucsok.
Jók ezek a kisebb kültéri, meg teremtornák. Mindig szuper a hangulat, élvezetes a játék. A múltkor pont egy hasonlón készítettem egy zenés összefoglaló klipet. Volt alapanyag bőven.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
nagyúr
-
paatrick
őstag
válasz DeathAdder #210167 üzenetére
Tehát az amit megtaláltam a youtubeon. Elég nagy különbség van a tegnapi de Bruyne kapussal való összecsúszás és e között
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
addikt
-
DeathAdder
veterán
EB vibe, amikor egy fodballtornát olyan ország rendez ahol létezik kulturális kontextus, a fodballnak hagyománya van, akkor válik egy torna igazi ünneppé
nem egy katari VB..[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #210171 üzenetére
Így.
Én ezt tudom elnézni, elhallgatni végtelenítve.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
paatrick
őstag
válasz atee_13 #210172 üzenetére
Erről beszélünk?
Ezen te hol látod hogy elrúgta a labdát?Ezt írtam:
"Előbb elrúgta a labdát majd a lendülettől összecsúsztak. Ha egy időben történik, vagy csak utána rúgja el a labdát akkor szabálytalan."
De Bruyne góljánál mire összecsúsznak:
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
atee_13
őstag
válasz paatrick #210175 üzenetére
Ne egy giff-ből akarj következtetést levonni.
Anno aki látta a meccset ott rengeteg lassítás volt. Jól látható, hogy a labdán tovább csúszik a lába és végül úgy találja el. Nincs különbség, hogy földön csúszás vagy labdán csúszás miatt talál lábat.
// Most ezen a debröjne képen mit kellene látni
én csak pár pacát látok[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz atee_13 #210176 üzenetére
Abban van különbség hogy befolyásolja a játék menetét vagy nem. De Bruyne-nél amúgy sem ilyen súlyosságú volt az eset.
#210176 atee_13
Most ezen a debröjne képen mit kellene látni
Azt kell látni hogy a labda már 6 méterre volt mire összecsúsztak, szóval nem ez akadályozta meg a kapust a védésben.[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz paatrick #210178 üzenetére
Na de akkor azt már igy letisztáztuk, hogy először labdát ért körtisz? Mert ugye eddig az volt, hogy nem.
A súlyosságról meg annyit, hogy debröjne szemből kapott sípcsontot így a boka rész oldalra nem tud kifordulni. A csirkés játékost pedig oldalról találja el körtisz azért tudott úgy kifordulni.
//
"Azt kell látni hogy a labda már 6 méterre volt mire összecsúsztak, szóval nem ez akadályozta meg a kapust a védésben."Hát de figyumár a túlzott erőbevetésnek van ily kitétele, hogy hol a labda? Vagy hogy mit akadályoz meg vagy nem? Nem úgy van, hogy a túlzott erőbevetés ténye számít, hogy van vagy nincs?
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz atee_13 #210179 üzenetére
Ne fárasszatok már ki a magyar meccs előtt
"Ha egy időben történik"
Ott volt a labda Curtis Jones lábánál? Igen. Egy időben történt? Igen. Értem hogy megcsúszott a lába rajta de sérülésveszély lett belőle? Igen.De Bruyne-nél hol volt a túlzott erőbevetés? Ment a labdáért, elrúgta, majd ütközött a kapussal. 4 hivatásos bíró közül egy se látta szabálytalannak de ti most meg akarjátok magyarázni hogy az volt?
-
forceberg
veterán
válasz paatrick #210180 üzenetére
Kurtisz esetében a kérdés egyszerű? Mit akart a "szerző"? Mert a labdát szabályosan nem volt esélye elvinni, csak odabaxta a nyújtott lábát, ami mecsúszott a labdán.
KdB meg elkanalazta a labdát, majd összeütköztek. Arról már ne is beszéljünk, hogy a 3-as számú játékos a kezénél fogva rátotta le, ezért kellett kanalaznia.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
atee_13
őstag
válasz paatrick #210180 üzenetére
"De Bruyne-nél hol volt a túlzott erőbevetés?"
Mondjuk mikor talpal elütötte a védő sípcsontját?
"4 hivatásos bíró közül egy se látta szabálytalannak" Mcallister pirosát 4 hivatalos játékvezető látta. Meccs után visszavonták a 3 meccses automatikus eltiltás, mert nem volt piros. Csirkék ellen 4 hivatalos játékvezető asszisztált a lesgól megadásához aztán meccs után elnézést kértek, mert nem volt les.
Nagyszerű érv ez a 4 hivatalos játékvezető csak nem sokat ért.
"de ti most meg akarjátok magyarázni hogy az volt? " Én spec arra céloztam, hogy ilyenért van szitu amikor jár a piros. Az én problémám a konzekvencia hiánya.
Azt el tudom fogadni érven, hogy szándékosság enyhítő körülmény, de azt nem hogy van ahol igen és van ahol nem.
-
cami][us
senior tag
Espanyol - Oviedo szuperrangadóval melegítek az esti meccsre.
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
[ Szerkesztve ]
-
cami][us
senior tag
válasz Soulfly842 #210185 üzenetére
Talán ez megmozgat valamit az arabban.
-
hdanesz
őstag
Hány skót izgul most még inkább a csapatukért....
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz cami][us #210188 üzenetére
Skot vereseg eseten meg TULORAZNIUK is kell.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hobizoli
nagyúr
a Flightradar24 szerint a EW2783 jarat 20 perce szallt fel a magyar szurkolokkal, es kb 21:50 korul szall majd le
több drón kell ;P
-
Piftuka
veterán
válasz Soulfly842 #210184 üzenetére
Köztünk szólva... ez rém ciki "poén"...
"Aquila non captat muscas."
-
LyonnaisFan1
őstag
Na gyerunk!
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hobizoli
nagyúr
válasz forceberg #210191 üzenetére
ja, ugy nez ki
amugy onnan meg 17km-re van a stadion, ami vmi csapatszallito busszal is +20-25 perces tura, szoval ha ki is tudnak jonni kb egybol, akkrois a lefujasra ernek oda
3,5 oraval kesobb szallt fel a gep a tervezettnel
mondjuk nem lenne az Eurowing-sek helyeben, amikor ezek visszajonnek, akarmi is lesz a meccs vege
meg tuti orbanek is bele fognak allni a nemet cegbetöbb drón kell ;P
-
Piftuka
veterán
No, kezdődik... Hajrá Magyarország!
BTW... Rossi baromi igazságtalan szegény Dibusszal!
Lehet tudni, miért Gulácsit erőlteti a kapuban...!? Legalább az "egyik meccsen egyikük, másikon másikuk" metódust választotta volna...
Az sem lett volna túlzás, ha végig Döni véd. Megérdemelte volna.
"Aquila non captat muscas."
-
hobizoli
nagyúr
válasz DeathAdder #210196 üzenetére
az Eurowings meg tuti a repterre fog mutogatni....
több drón kell ;P
-
forceberg
veterán
válasz hobizoli #210194 üzenetére
Kollégámék még dugóban is ültek, hogy tuti ne érjenek oda.
Már idefele jött késve a gép.
Hát a repülés nem a 100% kiszámítható érkezésről szól, 1-2-3 óra késés bármikor lehet. Én csak reggel 6-os géppel mennék meccsre.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ringman
nagyúr
hajdubé mikor megy nyugdíjba?
semmitmondó/értelmetlen statisztikákon, blikk.hu-s szintű pletykákon (kinek a felesége mit csinált) és a válogatott túlzott módon történő felszopásán kívül milyen skillje maradt még?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Lortech
addikt
Eddig ugyanúgy néz ki mint Svájc ellen.
Átadják a középpályát, agyatlanul ütemtelenül, késve lépnek oda, és kettőt nem tudnak passzolni.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest