Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz KubanitoS #114543 üzenetére

    Kassai egy utolsó senki, aki felkapaszkodott és azt hiszi egy lapon lehet említeni Collinával.
    Egy önelégült f*szkalap aki a lapjaival vívna ki tekintélyt.
    Ha a csk megy oda hozzá reklamálni még akkor is lekezelő, nem véletlen, hogy mindenki rühelli, egy igazi stukkolnivaló büdös gyökér.
    A segítőiről nem is beszélve, nem kizárt, hogy az OPNI vakok és gyengén látóknak létrehozott szakköréről kukázták össze egymást. Természetesen nem a betegeket akarom megsérteni.

    Őszintén nem tudom, hogy ezek hogy tudnak ilyenek után nyugodtan aludni. A semmi kis munkájukkal, egyes sportolók éves befektetett munkáját fújhatják el. Nem gondolom, hogy lefizették, mert még ahhoz is hülye, vagy lehet akkor jobban figyelne hogy ne lógjon ki ennyire a lóláb.

    A Roma - Lyon meccsen elvett tőlünk egy szabályos gólt les címén, amivel tovább mentünk volna.
    Mondták nekem, hogy a Roma nem kellett volna kikapjon idegenben 4-2-re, de ez áldozathibáztatás.
    Ha egyik meccsen az egyik, a másikon a másik jobb 2 góllal, akkor se vegyünk el egyet, mert ha tényleg jobbak úgyis rúgnak még...

    A ManCity játékos pedig igazán szólhatott volna. Ha a bíró nem is vonja vissza, én biztos mondtam volna szegény srácnak akiről a tizit kaptam hogy nyugi mellé fogom gurítani... Lehet ezért nem vagyok profi, de a lelkiismeretem így lenne tiszta, eredménytől függetlenül. Ilyen gólt nem akarok lőni.
    ---- ----

    bagyulajuve: Az a pletyka járja, hogy a Juve nyáron le akarja igazolni az Ajax fiatal védőjét de Ligt-et, míg Benatia a Unitedhez, Rugani pedig az AS Roma csapatához kerülhet. Mi Marcanót adjuk el és Fazio sem 100%-os tehát kell a minőségi pótlás.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák