Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Mindezt úgy írom, hogy nagyon szorítottam a Vidinek.
    Bírom ezt a magyar foci közeget.
    Ha van pénz akkor megy az ugatás köpködés. Ha nincs pénz akkor azért van hőbörgés.
    Mi az hogy a névváltás felbőszíti az ultrákat? Micsodaaaa? Csak a szurkoló hívhatta eddig becézve Vidinek most meg már ez a neve? Ebbű baj lesz. Ez a legnagyobb bajuk? Vihar a biliben.
    Mint az MTK, ha mások libásoznak az baj, ha ők választanak liba kabalát az nem.

    A sok betonkemény hőzöngőnek egyértelmű hogy nem piros a belépő még akkor sem ha a térdét találja el.
    Én is láttam ilyenért csak szabadot adni, vagy max sárgát, de könyörgöm, ez kivételként inkább erősítse a szabályt ne pedig meghatározzon egy új bírói szemléletet. Nem azt kell nézni hogy nem tört lábat, hanem hogy komoly sérülést okozhatott volna, ezért preventív jelleggel kell a piros hogy ne gondolja más sem hogy megúszhatja. Szép is lenne minden meccsen 3-4 különböző játékostól ilyet látni, mondván úgyis csak sárga és biztosra megyek.
    Hogy az egykori focisták között vírusként terjed a szenilitás azt eddig is tudtam, de hogy erre azt mondani hogy egyértelműen nem piros az már vicc, ilyet max olyantól nézek el akit még nem találtak el stoplival.
    Egy ilyen megmozdulás után komolyan türtőztetni kellene magam, hogy ha fel tudok kelni ne stukkoljam meg.

    Elvárás az van a foci felé, hogy felérjen újra európai szintre és itt mindenki jobban tudja a másiknál, hogy mit kéne csinálni a szakvezetésben. Arról mikor esik szó, hogy a szurkolásnak is fel kellene nőni bármilyen színvonalhoz? Nem a 3 mondatos repertoárról beszélek, fontosabb lenne a szurkolói magatartás.
    Az őrjöngés, szitkozódás, politika bevonása és a keménykedés az nagyon megy már.
    Olyanok mint valami olasz, görög, török vagy régi angol brigád apró lebutított olcsó utánzatai.
    Vigyázat, a tombolás nyomokban szurkolást tartalmazhat!
    Igaz, nem a piróval van a gond, ez tény.

    Kis kiegészítés. Vecino hasonló megmozdulása a Juve ellen. Jó hogy a hazai nagy koponyák nem magyarázzák bele, hogy a labda megjátszására irányuló mozdulat volt. :U

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák