-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz Cybertrone #9650 üzenetére
-nem oszt, nem szoroz!
(#9654) Cybertrone :- akkor nem is ilyen smiley-t küldtem volna, hanem ilyet: persze hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #9654 üzenetére
szerintem az aláírásod jobban szúrja a szemét, mint egy méteres kihegyezett karó
ez csak apróság volt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #9657 üzenetére
csak a szokásos 1sor írás/1 hiba
javuló tendenciát mutatsz fater eddig 1szó/1 hiba volt a mérleged
nem hiszem el hogy a firefox nem húzta alá a hibát amikor leírtad
okés hogy már króm...szerk: mindjárt emberibb
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
cyberkind
félisten
-
monosz
őstag
válasz Motion_Blur #9665 üzenetére
Bocs urak,tolom úgy.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
ExperTom
csendes tag
Az enyém egy kicsit szerényebb kiadású eredmény, de eredmény...
-
Cybertrone
veterán
válasz cyberkind #9674 üzenetére
Az az akármennyi mennyit takar? Tesztre lehet engedni neki 1.45v-ig is akár az a határ úgymond... Csak illene menni neki 4.2ghz-t hisz 920-ak mennek annyin
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
cyberkind
félisten
válasz Cybertrone #9675 üzenetére
4.2-n próbáltam 1.375-el, de mikor jön a proci teszt, jön a fagyi is !
Lehet hogy menne 1.45-el, de nem szeretném az ajánlott értéket átlépni, különben is, egy eléggé szar darabot fogtam ki, ahhoz képest ez az órajel, és eredmény nem is rossz ![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz cyberkind #9676 üzenetére
Nemcsak a procinak kell a feszét tornázni tuningnál... qpi-nek is kell adni, meg más finomságoknak is... Olvasd át a Bloomfield topik első HSZ-ét, ott van tuning leírás, hátha segít!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
04ahgy
nagyúr
3-as kategóriába kérem szépen. Az eredmény Sapphire Vapor-X HD4890-nel született. Antituningos fos ráadásul, ezt az eredményt 1,6V GPU fesz mellett vitte, ahol már az OCP limitét is módosítanom kellett a szerény voltmodon kívül, mert 1,5V GPU felett áramlimitbe futott...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Alister71
nagyúr
Alapórajeles 5670 + E8200: klikk
Alister from Hell
-
cyberkind
félisten
válasz Cybertrone #9677 üzenetére
Auto-n vagy hagyva a többi, de azért köszi !
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz cyberkind #9681 üzenetére
Pedig gigabyte lapok tuningnál auto fesszel nagyon durván szétfeszelnek mindent úgyhpgy a túl kevés fesznek nem kéne problémának lennie, inkább nem jó ötlet auto fesszel komolyabban tuningolni hosszabb ideig mert nagyon durva feszeket állít be ami hosszútávon károsítja a procit.
-
cyberkind
félisten
válasz Whit3Rav3n #9682 üzenetére
Igen, ezt tudom, a procinak fixelve van, csak a többinek van auto-n !
-
cyberkind
félisten
válasz Whit3Rav3n #9684 üzenetére
Még nincs kész a tuningolás, ha megvan a max órajel, akkor fogok kísérletezni a többi feszkóval !
-
04ahgy
nagyúr
Szerintem a topikot inkább hagyjuk meg a Vantage eredményeknek, ne LGA1366-os CPU tuningolós legyen belőle.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Myth
aktív tag
Sziasztok! Ezt az eredményt kérném a listába ha megfelel a követelményeknek...
- Link kiszedve, trójai volt rajta. Aki megnézte, indítson el egy víruskergetést.
[ Módosította: Ndruu ]
Battletag: Myth#1775
-
Myth
aktív tag
Köszönjük szépen...
Battletag: Myth#1775
-
Alister71
nagyúr
Javítás 5670 + E8200, tuning eredmény: klikk, a listán kérném a cserét.
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest