- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Plazma TV topic
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
-
subaruwrc
félisten
válasz Samgogo #10951 üzenetére
te valami nvidia marketinges vagy ?
295-t ajnározni, az pár oldallal előrébb szerepel a könyvbenahogy a fórumtárs is mondja, nem a béna atisok miatt kell phsyx nélkül futtatni a tesztet, hanem mert az utolsó két teszt címe vantage cpu teszt és nem nvidia phsyx teszt..
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #10954 üzenetére
nemsemmi a srác
-
klac
aktív tag
válasz joshua7 #10964 üzenetére
Ez eddigi beállítással, csak a HD 4890 órajelét tuningolva, mindig kilép, illetve lefagy a Vantage program.
Lehet ennek a rendszernek ez a legtöbb amit bír. -
klac
aktív tag
válasz joshua7 #10964 üzenetére
Ez lefutott, de szintén a HD 4890 tuning nélkül, itt nem azonosak az órajelek, de még mindíg alacsonyabb a HD 4890 mint a gyári 1000MHz.
A gyári 1000MHz. esetén is lefagy a program futás közben.
Nem lett jobb az eredmény.
Én úgy tudtam CF nél CFx nél azonos órajelre áll minden résztvevő kártya, a vezérlő a legalacsanyobbhoz igazít.[ Szerkesztve ]
-
klac
aktív tag
válasz joshua7 #10969 üzenetére
Igen önmagában lefut, sőt így CFX ben is, csak az FSB kell visszavenni 490 ről 485 re ezáltal a processzor és a MEM is kisebb órajelen illetve MHz. fut itt a kép róla.
Ez pedig jobb eredményt adott, mint az eddigiek.
Egyébként köszönöm az ötleted.
Mostmár így hagyom a beállításokat, mert satabilnak is tünik, továbbá lehet nem kell azonos órajel beállítás a CF CFX hez.
De, ezen beállítás, tehát 485 FSB mellett sem tudom a 4890 et tuningolni, nincs olyan progi ami tudná sem Afterburner, sem TRIXX sem EXPERtool nem állítja feljebb.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Gigabyte GTX 460OC (GV-N460OC-1GI), H2O, 1,35VGPU: [link]. Kérem szépen listába helyezését, hangsúlyozva, hogy ez volt a warmup.
Kártya itt az aprón beszámított darab, ergo saját tulajdon, VGPU és OCP modok voltak rajta eddig elkészítve. Így vízzel 45-46°C-ig emelkedett, tehát fog még kapni.
HGyu
UI.: nem voltam annyit gépközelben mostanában, de miért nem kérdezte senki Overlockert, hogy a GTX580 saját tulajdona-e? Azok válaszát várom, akik tőlem anno kérdezték...
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz subaruwrc #10972 üzenetére
Real válasz: két mod (volt és OCP) elkészítése, hűtés rá, kártya be, végét kb-re megnéz, vantage run, és ez lett belőle. Majd még tweakelgetek rajta, remélem +500pont még sikerül...
Unreal válasz: két nap folyamatos tweakelés előzte meg, és csak úgy publikáltam az eredményt, hogy a csapattagok elégedettek lehessenek vele, és a csapat nevét előre vigyem.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Látom a listán rajtam kívül csak egy gtx465-ös eredmény van. Senki másnak nem volt ilyen kártyája? Kíváncsi lennék másnak mi jött ki belőle max.
(amúgy meg bocsi tudatlanságomért de listát nézve a gtx465 ennyivel gyengébb mint a gtx460? )
off vége.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
04ahgy
nagyúr
A 4-es kategória GTX285 eredményem kismértékű korrekcióját kérném; voltmoddolva volt a kártya, ergo pirossal kellene szerepelnie a MHz értéknek. Köszönöm.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Szia.
Ha megnézed ADAM1337 eredményét, meg a 700MHz-es GTX465-öt a Q9550-nel, akkor láthatod, hogy Vantage alatt a GPU Score kb. megegyezik kb. azonos órajelen. Namármost a 3600MHz-es Quad biztosan nem hajtotta ki annyira a GPU-t, mint a 4,00GHz-es i7, így a GPU score-t veheted papíron kissé magasabbnak.
Ha a Quad-ot a GPU score megtartása mellett 4,6GHz-es 980X-re cseréljük, akkor 15700pont feletti eredmény, ha a te GPU score-od mellé teszünk 980X-et, akkor 17300pont körülre jön ki az érték. És akkor még csak 750MHz-en megy a GPU.
De ha már így kérdezted, akkor: [link]. SLI-ben (tehát mindkettő bírta azt az órajelet)! Az egyik GPU (megvan még) 900MHz+, a RAM-ja meg 1150MHz+ értéken szalad. De egyelőre mást tesztelek, de fel fogok vele eredményt tenni.
HGyu
-
vuk777
aktív tag
Sziasztok!
Na megérkezett az új jövevény Q9650 személyében!
Egy gyors eredmény ami mindjárt a listára is felkerülhet:
Q9650 @4050Mhz + ASUS 460 TOPV2 17679 -
vuk777
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
klac
aktív tag
válasz joshua7 #10969 üzenetére
Egy korábbi eredmény, itt is gyári örajelen megy a HD 4890, ezt valahogy elfelejtettem ide feltenni, pedig ez az eddigi legjobb.
-
aktív tag
-
vuk777
aktív tag
válasz joshua7 #10986 üzenetére
Kösz!
De a lapomnak+RAM-nak itt már nagyon a vége fele járok
De újabb siker...
VANTAGE :18454 (480x9@4320Mhz RAM@ 1152Mhz)
3D MARK 11 : 4505Memory Benchmark (480x9@4320Mhz RAM@ 1152Mhz)
Kérhetem listára az új eredményeket?
Tovább nem nyüstölöm Kapott eleget a masina mára
-
pszichiater
senior tag
Tiszteletem Mindenkinek!
Elkészültek a tesztek, és ha szabad akkor most publikálnám.
Single kategóriát megróbáltam, de az első hatban sem lettem volna benne.
i7990X nagyon stabil, csak lestem. Nem kellett a karikáknál imádkozni, látható órajelen lement tízszer is, minden gond nélkül 1.588V-al ( bios 1.6V ) mindenféle melegedés nélkül. Úgy érzem van még benne, de 1.6V fölé nem akartam menni ezzel a hűtéssel. Így is elégnek bizonyult.
Alaplap: EVGA X58 Classified 4-Way Sli
Cpu: i7 990X 5,1 GHz
Cpu hűtés: OCZ Cryo-Z ~ -55C
Vga: EVGA GTX580 SC+ Gigabyte GTX580 ( stock )
Mem: OCZ Blade 3x2Gb 2000Mhz CL7
Hdd: OCZ Vertex 2 60Gb
Tápegység: Silverstone 1500W
Windows 7 64 bitPár kép:
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
jones965
Modder
válasz pszichiater #10991 üzenetére
Ezek nagyon betyáros eredmények lettek.
Viszont a single gpu teszt gondolom az órajel miatt maradt el a top-tól.Gratulálok!
-
subaruwrc
félisten
ettől féltem ..
Gratulálok!
-
joshua7
veterán
-
helkis
veterán
egy kis nb-freki tuninggal sok fincsi cpu-score gyűjthető! grat itt is!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
nakos
senior tag
HOPPÁ!!!! Megvan az új Magyarországi Bajnok! Nagy Gratula!!!!!!!
És mindez otthoni környezetben, nem tuningklubban amikor 4-en sürögnek a háttérben és a szponzorok várják hogy mikor adhatják a kezedbe az új alaplapot mert az első elfüstölt... Csodaszép!!!Gyors 2 gondolat:
1. Akkor ha jól látom volt VGA upgrade is a 4db GTX480 --> 4db GTX580 es ment ra az OC is rendesen, jol latom?
2. Azert addig nem nyugodnek amig a 60ezer pontot el nem erem...
Megegyszer ESZMELETLEN!!!
-
-
vuk777
aktív tag
Új nap, új eredmény...
18619 GPU 19102 CPU 17307
CHIEFTEC750W
Asus P5Q pro
Q9650 @4365Mhz(9x485)
G Skill F2-8000CL5-2GBPQ 2x2 Gb @1164Mhz
coolermasterZ600
HDD SATAII RAID 0
ENGTX460 DC TOP/2DI/1GD5/V2 @1000/2000/4400
Win7[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest