- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Köszönöm a javítást és az update-t.
-
tome.jr
addikt
GTX 460 single: P19477
-
Gyula84
veterán
Érdekes ez a vírus mizéria, mert a hozzászólása után ketten is írtuk, hogy trójai volt a linken, miért kattintottatok rá? Én csak erre lennék kíváncsi?
Amúgy nekem a nod kiszúrta.
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
tome.jr
addikt
Zotac GTX 480: P24889
-
helkis
veterán
válasz tom_tol #9954 üzenetére
thanx, kemény 10pöttyel beelőztelek gpuscore-ban (nem sok, de így legalább itt is átvettem a vezetést ) azok a ramok nálad nagyon brutálisan mennek a karin!
imádom ezt a vga-t! szerintem a 7900gt-óta ez a legjobb karija nv-nek..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
jones965
Modder
válasz Overlocker #9969 üzenetére
Köszi!
1,15V
Az OCP az mit takarna, még ha illene is tudnom? -
Laraxior
titán
vagytok már 34k felett?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tome.jr
addikt
GTX 480 SLI (Zotac + ASUS): P37492
-
Laraxior
titán
Mintha meglódult volna a VGAm... Bár ez a fránya Xeon...istennek se boldogulok vele ill. 4.6ig igen,utána eléggé fűt már
jones965: asszem bármelyik GPU-Z kilövi már alapból ha elindítod.Vagyis én úgy vettem észre.
szerintem ha megjön Cyber és éppen úgy vagyok akkor ránézünk egy SLi-re is
Mondanom sem kell ez a retek lap nem éppen léghűtéses SLi-re lett kitalálva
Nem tudom hogy miért nincsen megcserélve a PCI-foglalattalAmelyik jó lenne az meg csak 8x-os
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Taifa Díaz
őstag
Na, akkor itt a vége, ez a rendszer már nem bír többet. Utoljára Gigabyte HD6850 + E8400
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Alister71
nagyúr
-
Laraxior
titán
ez? én csak SLi-nek mondanám...
2x16x & 2x8x8x-osba pedig még egy papírlapot se tennék, amióta próbáltam a 4890 CF-et 8x-os PCI-E-el Tehát inkább két kártyás de ugyebár azt is csak úgy ha vízzel van hűtve,mert helyügyileg nem éppen szerencsés
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
helkis kolléga eredményével úgy néz ki nem tudok mit kezdeni.
A vga mókájával még van egy ötletem, ha nem jön be, akkor:Bár így is elismerésre méltó az eredménye, nem tudom miért nem regisztrál a HWBOT-ra, és gyűjtené kis hazánknak a pontokat.
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #9988 üzenetére
Ment az a GPU már 995ön is nem?
Szép eredmény..szép eredmény...
-
helkis
veterán
válasz jones965 #9988 üzenetére
múltkor felmentem, amikor téma volt, de kb a 110-edik helyen lettem volna, vagy ez ott jónak mondható? vagy csak béna vagyok az oldalhoz..
grat! kezdenek beindulni a vramok?
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
MPowerPH
félisten
-
Lui76
őstag
Az mitől lehet, hogy az első tesztben kb fele az fps , majd a cpu-t visszább
véve megjavul , miközben ott épp nem nagyon dolgozik a proci !
15070
13340-es cpu pontszámom is volt már.
Esetleg a táp kezd erölködni ?www.kezmuveskeramia.hu
-
Laraxior
titán
Hát...ezt a GPU score-t nem nagyon tudjuk befogni legalábbis "normális" keretek között biztos hogy nem.
-
gombcomp
senior tag
Elkezdtem ismerkedni az új generációs Cayman chippel.
HD6950 alapon
Némi tuninggal ugyanez
Átalakítva 6970-re
...nem túl meggyőző,de a driverekkel is komoly bajok lehetnek. ,vagy az Nvidia
előnye ismételten csak a "háttérben" keresendő.
A 3DMark11 alatt még rosszabb a helyzet.[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Real időjárásjelentés
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- The Game Awards 2024 - Íme a jelöltek listája
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest