- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
-
madgie
titán
válasz Coyote2000 #2798 üzenetére
Szerintem ebben nulla trollkodás volt, ha te még csak olyan plazmát láttál, amin nincs fehér, akkor ugorj át hozzám, ez olyan világost is adhat, hogy hegesztőszemüvegben ülsz elé (három éves belépő LG)
-
-
BBéci
legenda
válasz solyom76 #2807 üzenetére
Még a legjobb minőségű 3D filmre, az Avatarra is jellemző, hogy a háttér nem éles. De ez a 2D filmekre ugyanúgy elmondható, az a normális, általános, mivel a kamerák viszonylag kis mélységélességgel dolgoznak. 3D-ben valamivel feltűnőbb, mert az élességgel együtt a térhatás is csökken.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Neszójábe
senior tag
válasz Coyote2000 #2798 üzenetére
Nem szaros az, csak rá kell költeni 40 colnál 250k-t, felette még többet...
Peace
-
BBéci
legenda
válasz WhiteWalker #2810 üzenetére
No meg egy Blu-ray lejátszót is.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Coyote2000
őstag
-
BBéci
legenda
válasz Coyote2000 #2816 üzenetére
Teszteltem a tavalyi év három legjobb LCD tévéjét: Sony HX850, LG LM960, Samsung ES8000.
Semelyik nem rúg labdába a Panasonic VT50 mellett, azt az avforums tesztjei is megerősítik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Neszójábe
senior tag
válasz Coyote2000 #2816 üzenetére
Erről van szó, erről beszéltem én is. Egy 600 rongyos LED-nek jó képe van, az biztos. Akinek meg csak fele ennyi pénze van, annak be kell érnie egy plazmával (persze ha a felhasználásának nincs kizáró oka) és elfogadnia, hogy vigyázni kell rá, meg nem annyira szmárt...
De úgy látom, kezd tényleg meddővé válni a dolog...
Nem hiszem, hogy itt túl sokan gondolkoznának 600 rongyos tévékben.
Anno olvasgattam az LCD topikot, bocs LED topikot. A hozzászólások 90%-a az osanos tévékről szólt. Mérges is voltam, hogy sokkal nehezebben találtam ajánlást felső közép kategóriában...
[ Szerkesztve ]
Peace
-
donceleger8
őstag
válasz solyom76 #2813 üzenetére
Az LG tévék jobban szeretik a half-ou 3D filmeket, próbálj ilyet leszedni, hátha jobb lesz!
USB-ről max mkv-t tudsz lejátszani, igazi BD esetében vagy BD lejátszót veszel, vagy számítógéppel összekötöd persze HDMI-vel és Power DVD 12Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
solyom76
senior tag
válasz donceleger8 #2820 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek...!!!
Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
donceleger8
őstag
válasz Neszójábe #2819 üzenetére
Pont ugyanannyira szmárt, mint a LED-es társai. Vigyázni meg jobban kell a folyadékkristályokra! Persze itt a számítógépes használatra, vagy a beégésre gondoltok, de nem kell megijedni!
Manapság már ez sem probléma, több beégésvédelem is található egy Plazmában.
Nálam sosem volt ilyen probléma. És bizony számítógépről használom, onnan nézek filmeket rajta, sőt a szmárt része is onnan ered, mivel alapból nem szmártos a tévém. Persze kiterjesztett asztalként használom, így csak a háttérkép megy rajta, na meg az elindított film. A háttérkép meg úgy van beállítva, hogy 30 mp-enként változik.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
kovadika
őstag
válasz Coyote2000 #2818 üzenetére
Szőrszálhasogatás. A Bbéci által tesztelt tévék valóban a legjobbak a piacon, igaz nem ők nyerték a díjat(hozzátenném, hogy más kategóriákban azok is nyertek).Az idei LCD (érdekes módon nem LED, ahogy korábban állítottad) győztes tévé-t 790 ezer forintért lehet megvenni 46-os méretben. AZ 50"-os jobb képminőségű VT50-et 420k-ért lehet hazavinni, de megkockáztatom, hogy a GT50 is hozza, az LCD győztes minőségét, ami 320k 50-es méretben.
-
Neszójábe
senior tag
válasz donceleger8 #2822 üzenetére
Jó, azért LED topikban nem olvasol ennyit a gósztról, meg a beégésről...
Bár az előző LCD-men úgy ott maradt pikk-pakk a 4:3-as fekete csík, mint a sicc...
Beépített kamera, mozgás-, hangvezérlés, tácspados táv stb. Kinek kell, kinek nem, ki megoldja pc-ről. De ahogy láttam, az új plazmákban már benne vannak ezek a nagyon fontos dolgok is...Peace
-
donceleger8
őstag
válasz Neszójábe #2824 üzenetére
Na igen! Pl ez sem fordulhat elő Plazma esetében, hiszen a fekete csíknál nem ad háttérvilágítást, így tökéletes a feketéje, és mellesleg nem ég be!
De ez semmi! Visszahoztak a boltba egy Samsung Galaxy S2-es telót, mert az óra beleégett a kijelzőbe! Éjszaka lefagyott a teló és úgy maradt!
A tulajnak nem volt ennyire vicces.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
BBéci
legenda
válasz Coyote2000 #2818 üzenetére
Annak alapján, hogy értek valamicskét a tévékhez.
Ráadásul nem azt írtam, hogy csak az a három TV tartozik a legjobbak közé. Mert akkor másképp hangzott volna a mondat. Tehát a legjobbak közül hármat, hogy a Philipses lelkecskéd megnyugodjon.
Az ejzát meg ne emlegesd, mert gittegylet. A nevüket nem vagyok hajlandó másképp írni. Néhány valóban arra érdemes (VT30, VT50) mellett egy rakás díjat méltatlanok kapnak. Onnan tudom, hogy 13 évig voltam két ejza tag szaklap szerkesztője.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
89Csabi89
tag
válasz donceleger8 #2825 üzenetére
Az kemény, már mint az S2 része És ez végleges beégés? AMOLED-nél csak ilyen van, ghost nincs? Csak úgy kíváncsiságból, én még nem tapasztaltam hasonlót se csak halottam róla ÉS itt is kijelzője válogatja, tehát vannak érzékenyebbek meg kevésbé érzékenyek rá?
-
m3gtr
senior tag
Na egy picit felpörgött a fórum, és ide találtak a PH-s nagyurak is
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
m3gtr
senior tag
Így jár aki Samsungot vesz
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
Neszójábe
senior tag
Tegnapi meccs, sport1 élő felirata tök fehér (kár, hogy csak a felirat volt hd, szívesen néztem volna tényleg abban, így azért látszik a tömörítés, bár apósom erre mindig azt mondja, hogy ő anno úgy nézett meccset, hogy az alakokat alig lehetett kivenni), egy félidő. Utána odamegyek az orrom hegyével a tévéhez és sötét képernyőre kapcsolom. Semmi ghost. Szóval biztos típus, meg beállítás függő is (mindig 40 alatti a kontraszt nálam), de azért ma már tényleg csak brutál módon lehet bármit beégetni.
Peace
-
dangerzone
addikt
válasz Coyote2000 #2758 üzenetére
Képméret ~ 42". Hely az van. Kb 3,5 méterről nézzük.
Apámnak eddig az LG-t emlegették, hogy az "mekkora jó má' " .
Max keret 200.000 ft.Igazából a 3d nem is fontos. A lényeg, hogy netezni lehessen rajta.
De ha ilyenből csak 3d-s van, akkor 2d-ben is normális képet adjon, bár ez nemtom mennyire számít nagy igénynek.
Szóval apám eddig ezt nézte: LG 42LM640S
-
m3gtr
senior tag
válasz dangerzone #2833 üzenetére
TV nem való netezésre.
-
m3gtr
senior tag
válasz 89Csabi89 #2832 üzenetére
Egy biztos plazmát nem vennék még ha ingyen adnák sem. Hogy mi lesz nem tudom, addig el vagyok a Sony KDL46HX 920 LCD vel, tavaly vettem, 900 fontot megért?
[ Szerkesztve ]
-
Neszójábe
senior tag
OFF
Átugrottad az elmúlt 50 hozzászólást...
Én meg nem bírom ki, hogy ne pofázzak bele.
1. Ilyen távolságról igazság szerint kevés a 42 col.
2. Szerintem a TV-n netezést egyelőre még el lehet felejteni, főleg 200k-ból.
3. 50ut50 206k (a már említett hátrányok figyelembevételével).Peace
-
dedy70
tag
Ha nem érdekel a 3D akkor miért ebbe a fórumba írtál aminek alaptémája pont a 3D?
Először ezt olvasd el.
Netezni egyik tv sem jó, arra pc, laptop vagy tablet való.
m3gtr Én meg lcd-t nem csak monitornak.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote2000
őstag
ez így van.
A tévén netezni maximum úgy érdemes, ha rákötöd a gépet. A beépített böngészők mind fosok, szerintem ez az egész smart tv-ség erőltetett.
Amit szeretek: youtube és időjárás, ezek tévére szabott appok. Na meg az se rossz, ha PC-ről vagy telefonról irányítod, illetve médialejátszónak sem utolsó.
De a böngészőt nem helyettesíti a tévékbe programozott vacak.
-
sixer66
senior tag
Beégéssel vissza lehet vinni telefont vagy félre értettem?Nekem a Galaxy S-be égett bele az egész felső sor, de csak bizonyos játék elindításakor látom, hogy ott figyel.
[ Szerkesztve ]
-
Elek23Elek23
tag
Sziasztok. Több kérdésem is van.
Számítógéppel szeretnék összekötni egy plazmatv-t. De csak filmnézésre fogom használni. A gépben van xonar ds hangkártya, és ahhoz van kötve egy z5500-as, szóval így a tv-re csak a képet kellene átvinni.1. Ehhez elég egy sima vga kábel, ha például 3d-s filmet akarok nézni, vagy kell hozzá a hdmi 1.4-es kábel?
2. Ha van egy jó videókártya, az általában fullhd-t felbontást támogat 60Hz-en. Így a tv pl 2000-2500Hz-e az itt nem tud kihasználódni?
3. Milyen lejátszóval érdemes lejátszani ezeket 3d-s filmeket, ami fogja támogatni a 5.1-es hangrendszert is és a 3d-s filmet is?
4. És a gondolom ezerszer feltett kérdés, az aktív vagy a passzív 3d a "jobb", vagy egyik kutya másik eb? Nem vehető észre különbség? -
BBéci
legenda
válasz Elek23Elek23 #2843 üzenetére
1. Az igazi 3D filmek, amiket frame packed és szekvenciális néven is emlegetnek, csak HDMI kábelen továbbíthatók. 1.4-es kábel nincs, az csak mókusvakítás. High Speed legyen, az kell a 3D-hez!
2. A plazmatévék 2000-2500 hertze szintén mókusvakítás, valójában alképpont frissítésről van szó. A full HD filmek 23,976 fps-esek kisebb részük 24-es, amit a TV elektronikája többszöröz. A videokártya kimenetét állítsd automatikusra, vagy 24-re!
3. Lejátszó programnak a TotalMedia Theatre és a Power DVD javasolt.
4. A passzív 3D nem full HD, mert felezi a felbontást, emiatt eleve nem lehet olyan jó, mint az aktív. Plazmából csak aktív 3D létezik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
m3gtr
senior tag
válasz ozzy711 #2847 üzenetére
Te tudod, én megnéztem egy 300e-s LG passzívot de nem tudom mit lehet rajt élvezni, egyszerűen nem tetszett se a képe a 3D meg főleg nem azzal az egypálcás gagyi szemüveggel. Nem értem hogy tudják valakivel elhitetni hogy jó ami nem működik, passzív mármint ez a szemüveg.
[ Szerkesztve ]
-
ozzy711
őstag
Múltkor belinkeltem egy tesztet, ott pont az ellenkezőjét írták + az aktívnál ott a vibrálás stb. ( bár ugye full hd ), de mint már írtam, mindenki döntse el maga mi tetszik neki. Annak idején a mellette lévő aktív sem adott semmivel jobb 3D-t. Arról nem is beszélve, hogy nem fejlesztenék a passzív technológiát, ha a te véleményed lenne az "általánosan elfogadott" nem gondolod? Biztos nem ellenségük saját maguknak.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Gondolom,vagyis tudom kommentjeidből leszűrve te meg sony fan vagy , be nem ismernéd,hogy az Lg is bejöhet nem csak látáskárosultaknak.
De már unalmas ez a vita érdekes módon a pana is bekopogott a passzív ledes piacra ha jól tudom,méghozzá azzal a trágya lg kijelzővel.
Tudom a belépő kategóriában,nem is óhajtom összehasonlítani a vezető plazma modellekkel,mert nem egy ligában indultak."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest