Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sg22

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretnek egy kis segitseget kerni a szakiktol. Van egy par Behringer Truth 2xxx studio monitorom, passziv, erositovel hasznalom. Par evesek, hasznaltan vettem. Amikor megjottek realizaltam h a mely nagyon keves, vettem egy brutal melynomot is hozza, de sehogy sem jo. Egyszeruen nem adja vissza elegge tisztan. Mixelni szoktam 4/4-et, foleg house, tech-house, techno zeneket.

    Eldontottem hogy kell egy normalis aktiv hangfal paros, ez igy nagyon gyenge. Ha felveszem a 300 euros JBL fejhallgatomat egyszeruen tokeletesen tisztan hallom, mikozben meg mixelek egyszeruen elvesznek a reszletek. Nem lehet igy normalisan mixelni. Ehhez ert itt valaki? Mit ajanlanatok?

    Ha lehet akkor nem vennek extra melynyomot, szerintem nagyon eltulozza a zenet, meg nem nagyon ertek hozza, osszeparositani meg beallitani ugy hogy tokeletes legyen nagyon nehez szerintem.

    DAC mindenkeppen szukseges hozza? Van egy kontrollerem es arra vannak/lennenek rakotve a hangfalak, van beepitett hangkartyaja (Pioneer DDJ SB2).

    Olyan paros kene amiben van mely rendesen, de nem tul sok, pont ami kell a technohoz. Illetve ha nem muszaj ne legyen tul draga : ) i.e. max 300 eur, de ha 100-200 eur kozott van valami jo kis paros az igen jo lenne.

    Koszonom sracok! :R

    what should I do about this?!

Új hozzászólás Aktív témák