- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stb123
tag
válasz midnightstar #37200 üzenetére
+1 a microlabnak. Fél éve nyúzom. Mindenfajta zenével hallgatom, alaplapi hangkártyával. Nekem megfelelő, bár nincs összehasonlítási alapom. Mondjuk mielőtt megvettem, meghallgattam közvetlenül előtte a 1250 b-t is. Az sem volt rossz, de akkor, ott ez jobban meggyőzött.
-
dime27
őstag
Én a MODECOM MC-HF50.2-ot venném, ha a zene a legfontosabb!
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
thornadoj
aktív tag
A modecom még új termék, kevés a tapasztalat, de ígéretesnek tűnik, a kürbisből meg a bluetooth mentes éri meg az árát. Én a kettő közül választanék.
-
midnightstar
tag
Ezeket ki lehet próbálni valahol Budapesten?
VAC up blyat
-
dime27
őstag
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Nem tudom hogy ez a jó forum e de hatha van itt egy zseni aki megmondja mi lenne a jó nekem. Adott tehat egy ezer éves retro Videoton RA 6363S nevü erösito teknikai adatok es hozza az eredeti hangfalak(kép alul) es a közepsö hangszoró elszallz benne. Kerdesem hogy milyet vegyek bele ? Az eredetiek elvileg 8 Ohmosak, de azt nem tudom hany Wattos, vagy hogy az uj hany Wattos lehet max, nem akarom hogy megfőjjön az erösitő. mérete pont 100mm ha a tanyerat is beleveszem
Árban olyan 20-30 Euro max, Ebayen nezegettem ezeket de tudas hianyaban nem mertem megrendelni egyiket sem. Ha valaki tud onnan is linkelhet[ Szerkesztve ]
-
Sz_Imre
senior tag
válasz mrThomi #37211 üzenetére
Szia!
Inkább itt kérdezz, hátha többet tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
IsoTek bejárató lemez hanganyaga megfelelő a Solo 6C bejáratására? Nem sok információt találtam róla a topikban.
PSN ID: marquuard
-
Márton
nagyúr
Ha az ajánlott Genius 1250B jól szól, de kicsit több hangerőt szeretnék (50 m2 szoba), nagyon hülye ötlet még egyet bekapcsolni mellé, vagy akár jó is lehet?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
UNauthorized
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni,hogy zene hallgatás céljára milyen hangfal javasolt pchez. Meglehetősen vájt fülü vagyok és feltűnnek a kisebb zörejek is.
Jelenleg egy Genius SW-HF2.1 1700 van.
Eddig annyira jutottam,hogy 2.0 hangrendszer lenne ideális esetlegesen stúdió hangfal pár. Szükséges lenne egy hangkártya is ami nem 2-3k vagy integrált.
De ez csak egy gyenge következtetés az olvasottak alapján.
Előre is köszi.
Cheers! -
dime27
őstag
válasz UNauthorized #37220 üzenetére
Mennyit szánnál rá?! Mekkora a keret amiből gazdálkodhatsz?!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
-
varmi2
nagyúr
válasz UNauthorized #37222 üzenetére
40kból azért nem tudsz stúdió monitort venni. De egy solo 6c kijön belőle.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Márton
nagyúr
válasz Márton #37224 üzenetére
Vagy valaki meg tudná mondani, egy kb. 50 m2-es szobát betölti-e a hangja?
(kisgyerekek sikítozásával együtt.)Ha nem, más alternatíva 30-40e magasságában?
Nem kell szuper hangminőség, elég az átlagos, de jó lenne a megfelelő basszus.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
varmi2
nagyúr
válasz UNauthorized #37226 üzenetére
Linkelj egyet egyet.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
thornadoj
aktív tag
válasz UNauthorized #37228 üzenetére
miért ezek közül akarsz választani? mire hadználnád? az maudio 3"-os hangsugárzójától sokat ne várj, de az alesis 4"-os se lehet nagy szám. mondom ezt úgy, hogy egyiket sem hallottam. én ebből a keretből inkább az ajánlott microlab solo 6c-t venném.
[ Szerkesztve ]
-
thornadoj
aktív tag
válasz UNauthorized #37230 üzenetére
a microlab miért nem tetszik? ezek a dobozok kicsik, ami nincs jó hatással a mély hangokra. lehet h nem szólnak rosszul, de az alsó tartományok hiányozni fognak.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Elnézést a böszme kérdésért, de a Solo 6C hátulján lévő 2x2 RCA (AUX és PC) között mi a különbség? Tudok két ezközt is csatlakoztatni a hangfalhoz? Mindkettőből "jön a hang"?
PSN ID: marquuard
-
Márton
nagyúr
válasz thornadoj #37235 üzenetére
mindig az egyiken indul, vagy megjegyzi az utoljára hallgatottat?
csak távval lehet váltani? és ha lemerül, elveszik?
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Ébri
senior tag
válasz UNauthorized #37228 üzenetére
Elevate 5 nem sokkal van 40e felett. És nem találtam semmi infót, hogy viszonyul a lassan hasonló árú solo 6c-hez
-
moma
őstag
Sziasztok, bluetooth hangszóró ügyben vannak a tapasztalataitok? Bocs, hogy itt kérdezem, de abban a topikban azt érezni, hogy nagy a tanácstalanság, hogy mit érdemes adott áron. Hátha itt több tudás van, hogy mik az ajánlott cuccok, mint itt az első hszben.
we all deserve a bit of luck.
-
duke
aktív tag
válasz Oliver2017 #37233 üzenetére
Felek tolle, hogy taviranyito nelkul nem nagyon lehet ezeket hasznalni.
Bekapcsolni meg talan lehetne. Szetszedve valoszinuleg meglehetne talalni, azt relet vagy tranzisztor, ami keszenletbol bekapcsolja az aramkort, de utanna mar a szukseges hangero szabalyzas, egyebb beallitas az mar nem menne igy.
Egy szetszedest talan meger, hatha vannak benne fizikai gomboknak a helyei, amivel esetleg lehet mukodtetni. -
Márton
nagyúr
A 6C-n a treble, bass beállítások ugye nem vesznek el áramtalanítás után?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
jackooo84
tag
Sziasztok lecserélném a 1,5 hónapos(eladó) microlab 7c-met sudió monitorokra.
Elektronikus zeneszerkesztésre kellene 130/pár az ár max.Ki mit ajánlana, eddig a yamaha hs7, KRK g6, Mackie mr6-ban gondolkodom megahallgatási lehetőségem sajnos nincs.
-
Locutus
veterán
válasz jackooo84 #37248 üzenetére
Nekem ilyen mackie van, és azért azt hozzá kell tenni, hogy ez a kategória mélynyomó nélkül nem biztos, hogy jó lesz elektronikus tuctucra Az meg ugye még 100 ezer legalább pluszban.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest