Új ergonomikus csodabillentyűzet jelent meg a ZSA kínálatában

Tízféle mechanikus kapcsoló csücsülhet az utazás idején igen kompakt csomaggá összehajtható periféria gyorscserés foglalataiban.

Az ErgoDox EZ Shine és Planck EZ klaviatúrákat elkövető ZSA Technology Labs 3 éves fejlesztés eredményeként bemutatta legújabb kreálmányát, a Moonlander Mark I névre hallgató, fekete és fehér színben egyaránt elérhető, kétrészes billentyűzetet. Nem csak a két, vezetékkel összekötött "térfél", hanem a két hüvelykujjnál lévő (leválasztható) gombklaszter dőlésszöge is állítható, a (szintén eltávolítható) csuklótámaszok pedig automatikusan követik azt, s ha utazásra kerülne a sor, az eszköz alá hajtva mágnesesen rögzülnek.


(forrás: ZSA) [+]

A lebegő dizájnú, oszlopos elrendezésű gombkupakok alá tízféle mechanikus kapcsoló közül választhatunk (Cherry MX Brown/Blue, Kailh Gold/Silver/Copper/Box Brown/Box Red/Box White/Box Black), de a legszebb az egészben, hogy a switchek gyorscserés foglalatokban nyugszanak, szóval nincs szükség forrasztópákára, ha variálni szeretnénk velük.


(forrás: ZSA)

A gyártó újdonsága lecsatlakoztatható USB Type-C kábellel érkezik, ami a bal oldali gomberdőből indul a gép felé, ám mivel az önmagában is munkára fogható, játék esetén használhatjuk game/makró padként a drágát. A gombonként címezhető RGB világítást sem felejtették el a mérnökök, de a beépített ARM Cortex-M4 processzor nem csak a LED animációk folyékonyságáért, hanem a Ducky tasztatúrákat idéző makrózhatóságért is felel, s ha van némi programozási ismeretünk, magunk is elszöszölhetünk nyílt forráskodú firmware-rel.


(forrás: ZSA) [+]

Tartozékként kapunk egy gombszedő csipeszt, egy hordtáskát, egy USB Type-C/Type-A adaptert, illetve egy imbuszkulcsot. Adalék még a történethez, hogy a szállítással együtt 365 dollárt kóstáló, 2 év garanciával értékesített Moonlander az állapotjelző LED-ek által indikált státuszt csipogással is tudtunkra adhatja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés