Hirdetés

Egy kifejezetten olcsó Zotac alaplap bukkant fel LGA1155 processzorok alá

A kínai EXPreview egy olyan Zotac alaplapról mutatott be néhány képet, mely kifejezetten a belépő kategóriában szeretne érvényesülni, ennek értelmében képessége és vételára is visszafogott. A ZT-H67D3 az Intel H67 lapkakészlet köré épült, tehát LGA1155 foglalatos Core i3/i5/i7 processzorokat fogad. A deszka microATX szabványú, ezért elsősorban HTPC vagy SFF (Small Form Factor) méretkategóriájú konfigurációkban tehet jó szolgálatot.


(forrás: EXPreview.com) [+]

Az alaplap 6 fázisú betáplálást kapott, de ami ennél fontosabb, hogy mindenhol szilárd elektrolitos kondenzátorokat láthatunk, legalább ezen a téren nem spóroltak. Négy memóriafoglalata kétcsatornás üzemmódra alkalmas, bővítőrések tekintetében pedig egy PCI-Express x16, két PCI-Express x1 és egy hagyományos PCI aljzat sorakozik. Adattárolókat 3 x SATA 6 Gbps-os, 2 x SATA 3 Gbps-os és egy eSATA csatlakozón keresztül kapcsolhatunk a rendszerhez.


(forrás: EXPreview.com) [+]

Hátlapi kivezetései között szinte minden szükséges opció megtalálható, a kijelzők például DVI, DisplayPort és HDMI aljzatról is meghajthatók, belépőszint ellenére viszont furcsa módon pont a natív D-Sub csatlakozó kimaradt a repertoárból. Ezen kívül 6 x USB 2.0 port, PS/2, Gigabit Ethernet, a már említett eSATA és a szokásos, nyolccsatornás audiokimenetek helyezkednek el az I/O panelen. Sajnos USB 3.0-s kontrollerrel nem rendelkezik az alaplap.


(forrás: EXPreview.com) [+]

A Zotac ZT-H67D3 microATX alaplap vételára Kínában átszámítva 63 dollár.


(forrás: EXPreview.com) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Előzmények

Hirdetés