Mini méretben hoz GeForce RTX-et a Zotac

A pár hónapja bemutatott apró, de erős Magnus-E Mini Creator 9. generációs Core processzorral és GeForce RTX 2070-nel érkezhet.

Hirdetés

Még a Computexen sikerült a Zotac standján összefutni a cég Magnus-E Mini Creator gépével. Aki az utóbbi idők fejlesztéseit követte, az észrevehette, hogy a gyártóknál a Creator szót egyre inkább az RGB nélküli gamer szinonimájaként használják. Nincs is ezzel gond, hiszen egy erős CPU és GPU, illetve a sok RAM és a gyors háttértár nemcsak a játékoknál elengedhetetlen, hanem a nagy számítási kapacitást igénylő grafikus és multimédiás alkalmazásoknál is.


[+]

Ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik tehát a Magnus-E Mini Creator is, amely kétféle kiszerelésben kerül piacra: az EN52060V kilencedik generációs Core i5-öt és GeForce RTX 2060-at, az EN72070V pedig kilencedik generációs Core i7-et és GeForce RTX 2070-et használ alapként, ezek mellé pedig 32 GB RAM, NVMe SSD, Optane gyorsító, illetve 2,5”-es meghajtó pakolható. A 2,65 literes ház oldalain két HDMI 2.0, egy DisplayPort 1.4, két 10 Gbps-os és négy 5 Gbps-os USB konnektor található, továbbá egy sima gigabites és egy 2,5 GbE hálózati port is elfért. Kevésbé látható módon kapunk még Killer AX1650-es WLAN adaptert és Bluetooth 5 támogatást is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Előzmények

Hirdetés