Egy kis modernizálás volt a ZOTAC MEK MINI frontján

A választható, komolyabb központi egység még nem minden; már NVIDIA GeForce RTX Super VGA-kkal szerelik a kompakt gépeket.

A ZOTAC MEK MINI szériája némi ráncfelvarráson esett át; a 9,18 literes térfogatú házakban immáron akár nyolcmagos, kilencedik generációs Intel Core i7 processzor is serénykedhet az NVIDIA GeForce RTX Super grafikus kártya társaságában. A kétcsatornás módot támogató, DDR4-es DIMM slotok megléte teljesen alapnak tekinthető, és a meglehetősen fürge, M.2-es NVMe SSD "hátországában" egy (relatíve) nagy tárkapacitású merevlemez várja a felhasználók állományait. A hálózati kapcsolódás egy-egy gigabites Intel, valamint Killer Ethernet port, továbbá egy Killer Wi-Fi modul segítségével valósul meg.


[+]

A 260,8 x 136 x 258,8 mm-es kiterjedéssel rendelkező gépház minden irányban szellőzik és a levegő áramlása lentről fölfelé történik, miközben az előlapon címezhető, 13 effektet tudó RGB LED-ek sorakoznak, melyeknek fényeit a SPECTRA szoftver közvetítésében lehet személyre szabni. A masinához jár egy TKL-es (numerikus pad nélküli) mechanikus billentyűzet, egy optikai egér, illetve egy egérpad.


[+]

A megújult MEK MINI vasak kétféle konfigurációban lesznek elérhetők, melyeket az alant látható táblázatban részleteztünk.

MEK MINI 1) 2)
Processzor 9. generációs, hatmagos Intel Core i5 9. generációs, nyolcmagos Intel Core i7
Memória 16 GB DDR4-2666
Videokártya ZOTAC GAMING GeForce RTX 2060 Super ZOTAC GAMING GeForce RTX 2070 Super
SSD 240 GB NVMe M.2 SSD
HDD 1 TB HDD 2 TB HDD
Operációs rendszer Microsoft Windows 10 Home x64
Hozzáférhetőség már elérhető várhatóan augusztus végén
  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés