Hirdetés

RTX kerül a Zotac minigépeibe

Nem meglepő módon a Magnus E sorozatban találkozhatunk az NVIDIA RTX 2070-es grafikájával.

A különálló kártyák és a notebookok mellett a mini barebone-okban is terjednek az RTX családba tartozó GPU-k – ami nem meglepő, ha figyelembe vesszük azt, hogy a korábbi GTX-ek már kifogyóban vannak. Most éppen az ilyen miniPC-kben elég sokat dolgozó Zotac az, akik bejelentették, hogy Magnus E szériájuk egy RTX 2070 grafikával felszerelt egységgel bővül az EC52070D személyében.


[+]

A készülék 225 x 203 x 128 mm-es gépházában egy Intel Core i5-8400T processzort és egy GeForce RTX 2070 8 GB grafikus egységet találunk, utóbbit egy HDMI, egy DVI és három DisplayPort kimenettel. A belső térben két SO-DIMM modulnak (DDR4-2400/2666) és egy 2,5”-es meghajtónak van hely, az alaplapon pedig két M.2 foglalat található még, melyekbe SATA III vagy PCIe 3.0 x4 SSD-k szerelhetők – illetve egyikük az Optane memóriát is fogadhatja.


[+]

Ami az egyéb bővítési és csatlakozási lehetőségeket illeti, kapunk hat USB 3.1 Gen 2 portot (ebből egy Type-C, a többi Type-A), kártyaolvasót, két gigabites Ethernetet és beépített WLAN kártyát. A hűtésről két ventilátor gondoskodik, a cég állítása szerint nagyon halkan,

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés