Hirdetés

Tetszetős házak a Xigmatek műhelyéből

A Xigmatek bemutatta az Asgard családba tartozó 382-es jelzéssel ellátott számítógépházakat, amelyekből nem kevesebb, mint hat darab modell célozza meg a játékosokat. A feketére festett termékek Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak, és három darab 5,25, négy 3,5, illetve szintén négy 2,5 colos rekeszt kínálnak. A kisebb fiókok természetesen rejtve vannak. A házak között a legfőbb különbség, hogy az előlap díszítőcsíkjai fekete, fehér, illetve narancssárga színt kapnak, emellett a hat modellből három termék oldallapján plexi ablak is lesz.

Az 505 mm magas, 195 mm széles és 445 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el. Ez még kiegészíthető két-két darab 12 cm-es elülső és felső légkavarókkal, illetve a plexi ablakkal nem rendelkező modellek esetében az oldallap további két darab 12 cm-es szélgéppel egészíthető ki. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.

A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elvezetéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, ami ma már alapelvárásnak tekinthető. A VGA-k szempontjából 32 cm-es helyet hagytak szabadon a tervezők, így a méretesebb kártyák is beférnek. A segédeszköz nélkül szerelhető Xigmatek Asgard 382 jelzésű házak forgalmazása még ebben a hónapban megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árakról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés