Xiaomi Redmi – az igen jó ár/érték arányú telefonok márkája

A fiatal cégek közé tartozó, 2010-ben alapított Xiaomi nagyon hamar meghatározó szereplőjévé vált az elektronikai eszközök piacának. A vállalat már egy ideje Magyarországon is jelen van termékeivel, okosotthon eszközeivel, viselhető megoldásaival, háztartási berendezéseivel, akciókameráival, elektromos rollereivel vagy épp okostelefonjaival.


[+]

Ez utóbbi termékkategória kiemelt szerepet játszik a konszern életében, amit tökéletesen alátámaszt az is, hogy óriási választékot építettek ki. Sőt, a közelmúltban már létre is hoztak egy külön, saját almárkát, így született meg a Xiaomi Redmi!

A terv az volt, hogy a Xiaomi Mi modellek képviselik a prémium kategóriát, azaz ide tartoznak majd a kiemelkedő tudású, ám ennek megfelelően drágább készülékek, a Xiaomi Redmi név alatt pedig a jó ár/érték arányú, olcsóbb, ám ezáltal a nagyobb tömegeket megcélzó eszközöket kínálják majd.

Emiatt Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvendenek a Xiaomi Redmi okostelefonok. Az általánosan elmondható, hogy a modellek mindegyike kifejezetten dizájnos külsővel rendelkezik, de árukat és tudásukat tekintve viszonylag nagy különbségek figyelhetőek meg, azaz a Xiaomi próbálja a Redmi brand alá tartozó termékekkel is minél hatékonyabban lefedni a potenciális vásárlói rétegeket.

A Xiaomi Redmi termékek megvásárolhatóak az Alza.hu-n.

Azóta történt

Előzmények