Az MSI új GeForce RTX 3070-ese kerüli a feltűnést

A baltával faragott hűtődizájnok után felüdítően hat az egyszerűség.

Az MSI egy kifejezetten letisztult külsejű GeForce RTX 3070-es videokártyával fogja bővíteni kínálatát, ami a GeForce RTX 3070 Twin Fan nevet kapta. A kétslotos, egyedi tervezésű nyomtatott áramköri lappal érkező megoldás három hővezető csővel dolgozó, kétventilátoros hűtésének burkolata fekete és szimpla vonalvezetését szinte semmilyen ív vagy fölösleges él nem töri meg.

[+]

A GPU alapórejele 1500 MHz, s míg a VGA sima verziója 1725, addig az "OC" utótaggal illetett változata 1740 MHz-es Boost frekvenciával rendelkezik, a 8 GB-nyi, GDDR6-os memória chipek pedig az effektív, 14 GHz-es órajelükön ketyegnek. Az áramfelvétel egy nyolc- és egy hattűs PCI Express tápcsatlakozón keresztül zajlik, természetesen a szellőzőrésekkel megtűzdelt, hátoldali merevítő lemez sem hiányzik, az I/O részlegen pedig három DisplayPort 1.4a és egy 2.1-es HDMI kimenet csücsül.

Maga a blokk, baseplate-tel és anélkül Maga a blokk, baseplate-tel és anélkül Maga a blokk, baseplate-tel és anélkül [+]

A 230 mm hosszú, 220, továbbá 250 wattos TDP-jű Twin Fanek áraival, valamint pontos megjelenési dátumával egyelőre még nem tudunk szolgálni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés