Két új TWS fülessel erősít a Marshall

Egy drágább zajszűrős és egy olcsóbb, ANC nélküli modellel bővül a brit márka palettája.

A Marshall rögtön két új termékkel is bővítette hordozható hangeszközeinek listáját, az új fülesek pedig a Motif A.N.C. és Minor III elnevezéseket kapták.

A két újdonság az Apple AirPods és AirPods Pro ellenfelének is tekinthető, közülük pedig utóbbi viseli az alacsonyabb, 129 dolláros árcédulát, amely összegért cserébe 12 milliméteres driverekkel működő fülhallgatókat true-wireless fülhallgatókat kapunk, kiegészítve egy, a Marshall erősítőire jellemző dizájnnal megáldott, 40 grammos töltőtokkal.


[+]

Az egyenként 4 g tömegű, IPX4 vízállósági szintre minősített fülesek Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül köthetők össze okostelefonunkkal vagy egyéb, arra alkalmas eszközünkkel zenehallgatás, vagy az egységenként egy-egy mikrofonnal végzett telefonbeszélgetés céljából. A fülhallgatók egy feltöltéssel 5 óra üzemidőre képesek, amit a mellékelt tok további 20 órával tud megtoldani, a tartót lemerülés esetén pedig USB Type-C csatlakozón keresztül nagyjából két óra alatt tudjuk teljesen feltölteni, de ha nem ilyen sürgős a dolog, választhatjuk a Qi technológiát is.

A duó tagjai közül egyértelműen a 199 dolláros Motif A.N.C. modell hasonlít inkább az AirPods Próra, ez a fülhallgatókra és a töltőtok kialakítására is egyaránt igaz. A Bluetooth 5.2 kapcsolat természetesen ebben az esetben is adott, az IPX4 plecsni viszont ezúttal az egyébként 39,5 grammos töltőtoknak jár, hiszen maguk a fülhallgatók már komolyabb IPX5 védettségi szinttel rendelkeznek. Annak ellenére, hogy a két, egyenként 4,25 grammos füles nehezebb, mint a Minor III esetében, a hangszórók kisebb, 6 milliméteres átmérővel rendelkeznek, cserébe a Motif A.N.C. – nevéből is sejthető módon – rendelkezik aktív zajszűréssel, illetve az általában ezzel együtt járó transzparens móddal is. Ezek mértéke szoftveresen állítható, a fülesek (és a lejátszás vagy a hívások) vezérlése pedig érintéssel történik.


[+]

A Minor III-énál szélesebb töltőtok töltése szintén USB Type-C csatlakozón keresztül vagy vezeték nélküli módon végezhető el, de erre szerencsére itt is ritkán lesz szükségünk, ugyanis a beépített telep akár 20 órányi üzemidőt képes beletolni az önmagukban 4,5-6 óra lejátszásra képes fülhallgatókba.

A Marshall Minor III már rendelhető a gyártó webáruházából a fent említett áron, a Motif A.N.C. elérhetőségére viszont szeptember végéig kell várnunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés