Hirdetés

Vezeték nélküli Frontgate hangfal iPodokhoz

Az amerikai Frontgate háza táján úgy érzik, nem tesz jót az embereknek, ha falak közé szorítják őket. Ennek szellemében egy csomó olyan elektronikai terméket gyártanak, amelyeket a szabadban is minden gond nélkül lehet használni.

Hirdetés

Legújabb csodájuk a hangzatos nevű Wireless Outdoor iPod Speaker, amely már a nevében is jelzi, hogy kinek és mire szánják. A 17 cm széles, 26 cm mély és 35 cm magas eszköz körülbelül négy kilót nyom. Viszonylag masszív darabról van szó, tehát elsősorban nem mobil használatra terveztek, bár kapott egy fogantyút, hogy ne legyen olyan kényelmetlen cipelni.

A termék öt hüvelykes hangszóróinak maximális kimeneti teljesítménye 20 watt. Talán a legjobb benne, hogy vezeték nélkül képes az iPodon vagy iPhone-on található zenék lejátszására, és ezeket nem is kell túl közel tenni az eszközhöz, hiszen a gyártó állítása szerint akár 50 méterről is képes érzékelni az Apple termékeit, ha azokat az erre kialakított dokkolóba helyezik. Kialakításának köszönhetően a hangot egyenletesen, 360 fokban sugározza minden irányba.

A hangszóró víz- és valamennyire ütésálló házat is kapott, tehát attól nem kell félni, hogy egy nyári zivatar hazavágja a kütyüt, amelybe építettek egy pár lámpatestet is. Ezek bekapcsolása után a hangfal enyhén pszichedelikus hatást keltő kék színben dereng. A 4 darab AA elemet használó Frontgate a tengerentúlon már kapható, körülbelül 120 dolláros áron.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés