Elérhető a Geneva Sound System utcai verziója

Az M, L és XL jelzésű Geneva Sound Systemeket mindenki imádta, aki csak egy pillantást is vetett rájuk. Ami nem is csoda, hiszen megjelenésükkel új színt hoztak az iPod dokkolóval ellátott hangrendszerek kissé telítetté vált univerzumába. A markáns, ám mégis egyszerű kialakítás, a formatervezés, az alkalmazott színek és tipográfiai elemek tették királyivá a 100-600 watt kimenő teljesítményt kínáló modelleket. Várható volt, hogy előbb-utóbb befutnak majd a kisebb méretű és teljesítményű családtagok is, hiszen a nagy Genevákat egyöntetű ováció fogadta.

Sokat nem változtattak az S jelzésű modellen. Ugyanúgy található rajta egy dokkoló az iPodok, és az iPhone-ok számára. Szereltek bele egy FM rádiótunert, egy díjnyertes erősítőt és egy magas minőséget biztosító, saját processzorokkal megtámogatott, kétcsatornás hangszórót. Az elődökhöz képest továbbfejlesztették a dokkoló- és a vezérlőrendszert. Ez utóbbi alaphelyzetben láthatatlan, akkor gyúlnak ki a LED-ek, amikor elkezdünk matatni rajta, egyébként pedig teljesen olyan, mint egy iPod menüje. A motorizált dokkoló azonnal visszabújik magától a házba, ha eltávolítjuk belőle az eszközöket. Ez nemcsak igen jól néz ki, hanem felettébb okos megoldás is, hiszen így megóvja az alkatrészt a portól és egyéb szennyeződésektől.

A Geneva Sound Sytem S eléggé kicsi és könnyű ahhoz, hogy elférjen az íróasztalon, hiszen 23,5 centis szélességéhez 22 centis magasság, és 17,6 centiméteres mélység párosul. Mivel mindössze 3.1 kiló a tömege, ezért viszonylag könnyen hurcolászható. A svájci cég ebben az esetben is a három hagyományos színben – pirosban, feketében, fehérben – kínálja a harminc watt kimenő teljesítményű audiorendszereit, potom 299 dollárért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés