Újabb egér jön a Logitech egyedi görgetőjével

A Logitech újabb vezeték nélküli, lézeres egeret dob piacra MX620 Cordless Laser Mouse néven. Az MX610 formáját követő eszköz összesen hat gombbal rendelkezik, melyek egyike az oldalirányú szkrollozást is lehetővé tevő görgető. Épp ez egyébként az egér fő újdonsága, hiszen az MX/VX Revolution modellekkel bemutatkozott MicroGear Precision Scroll Wheel köszön itt is vissza.

A lendkeréknél kis retesszel állítható be a szabadon pörgő vagy a soronkénti „kattogós” üzemmód az alapján, hogy az éppen használt alkalmazásnak melyik a leginkább megfelelő. Bizonyos programokban – mint például az Excel – a vezérlő azt is kiértékeli, hogy milyen sebességgel forgatjuk a kereket. Ha gyorsan lendítik, akkor a gyors lapozást nyújt, ha pedig óvatosan mozgatják, akkor precíz, soronkénti görgetést nyújt.

Az MX620 számára két AA méretű elem szolgáltatja az energiát. A számítógép USB portjára csatlakozó vevőegységével a 2,5 GHz-es rádiófrekvencián kommunikál. Az új termék már több online üzlet kínálatában megtalálható 35–50 euró közötti áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés