Új, többfunkciós faxgép a Panasonic-tól

Hirdetés

Faxolás, elektronikus levelezés, telefonálás, másolás, és nyomtatás - a Panasonic új, többfunkciós kommunikációs eszközét, a Panafax UF-E1-t kisméretű irodák és a magánfelhasználók számára ajánlja.

Segítségével a dokumentumok 33,6 Kbps sebességű modemen keresztül faxként, vagy elektronikus levélben, az interneten keresztül továbbíthatók. Az UF-E1 segítségével számítógép nélkül is lehet e-mail-t küldeni, a beérkező faxok és elektronikus levelek pedig közvetlenül a gépből nyomtathatóak. További műszaki specifikáció: flash memóriás üzenetrögzítő, kihangosítható telefon és 600 x 300 dpi felbontású színes nyomtató.

Papíralapú dokumentum - kézzel írott szöveg vagy tervrajz is - továbbítható elektronikus levélhez csatolva. A címzett a normál e-mail üzenet mellékletét számítógépe képernyőjén tekintheti meg.

Amikor az UF-E1 előkészíti a dokumentumot az internetes továbbküldéshez, a beolvasott szöveget TIFF formátumúvá alakítja és automatikusan elektronikus levélhez csatolja. Az új Panasonic fax a beérkező e-mail üzeneteket és TIFF formátumú csatolt fájlokat számítógép nélkül képes fogadni és kinyomtatni.

Az e-mail funkciók mellett az UF-E1 számos hagyományos kommunikációs lehetőséget is biztosít. A 33,6 Kbps modemsebességnek köszönhetően egy szabványos A4-es oldal továbbításához a Super G3 faxnak mindössze 3,9 másodpercre van szüksége. Telefon üzemmódban a készülék kihangosítható. A flash memóriás beépített üzenetrögzítő 15 perc tárolására képes, amely áramkimaradás esetén is megőrzi a felvételeket.

Az UF-E1segítségével amximum 99 másolatot készíthető a behelyezett lapokról. Emellett a készülék 600 x 300 dpi felbontású, színes tintasugaras nyomtatóként is funkcionál. A kompakt kialakítású kommunikációs központ mérete alig nagyobb egy A4-es papírnál - elsősorban kisméretű irodák illetve magánfelhasználók számára jelent kedvező megoldást.

A Panafax UF-E1 várhatóan kora ősszel kerül forgalomba Magyarországon.

Azóta történt

Hirdetés