Hirdetés

Új színt és limitált kiadást kap a LANCOOL ONE

A Lian Li olcsó háza a fekete mellett immár fehérben is elérhető, 5 szerencsés pedig egy különleges, pezsgő színű változatot kaphat.

A Lian Li augusztus közepén mutatta be az alacsonyabb árkategóriás LANCOOL ONE toronyházát, mely csak fekete színben volt elérhető. A gyártó most változtatott ezen, és hamarosan megjelenik a fehér színű modell is, ennek apropóján pedig egy nyereményjátékot is hirdettek, melynek keretein belül kisorsolásra kerül az 5 darab, pezsgőarany előlappal ellátott LANCOOL ONE Special Edition. Ehhez nem kell mást tenni, csak a linken található weboldal utasításait követni  a promóció október 3-ig tart.


[+]

A White Edition és a Special Edition specifikációi megegyeznek az alapmodellével, azonban itt már nincs az alap One-hoz képest RGB világítással és USB Type-C csatlakozóval felextrázott Digital verzió, ezeket mind tartalmazza az új színvariáció. Maradtak a 220 x 472 x 450 milliméteres dimenziók és a 8,25 kilogrammos tömeg, az akár E-ATX méretű alaplapokkal való kompatibilitás, és az üveg oldallap is. A CPU hűtő magassága és a grafikus kártya hossza ugyanúgy 175 illetve 420 milliméterben került maximalizálásra, meghajtókból pedig két darab 3,5 hüvelykes, vagy akár 6 darab 2,5 hüvelykes darabnak találhatunk helyet. A LANCOOL ONE White Edition áráról még nincs információnk, a várhatóan október közepén érkező ház előrendelése hamarosan elindul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés