Hirdetés

Új gigabites Ethernet-switchek az Allied Telesyntől

Az Allied Telesyn új menedzselt kapcsolók több változatát hozta forgalomba. A vállalat magyarországi képviselete kedvező feltételeket kínáló promóció keretében vezeti be a hazai piacra az AT-9400 sorozatú, második rétegű (L2+), menedzselt Gigabit Ethernet, valamint az AT-9700 szériába tartozó, harmadik rétegű (L3) Gigabit Ethernet switcheket.

Az AT-9400 sorozathoz tartozó eszközök a 2-4. hálózati réteg datagramjainak tartalmát átvizsgáló modullal rendelkeznek. Az Allied Telesyn biztonsági infrastruktúrája magában foglalja a hozzáférési ellenőrzési listákat (ACL), a DoS-támadások elleni védelmet, az IEEE 802.1x szerinti autentikációt Radius és TACACS+ szerverek támogatásával, valamint a portalapú védelmet. Különböző szolgáltatásfajták priorizálásához nyolc szintet különböztet meg, lehetővé téve mind a MAC-, mind az IP-címek alapján a QoS szolgáltatások igénybevételét és a sávszélesség szabályozását bejövő és kimenő irányban is.


AT-9424T/GB két GBIC bővítőhellyel, illetve
AT-9424T/SP két SFP porttal

Az AT-9700 sorozathoz tartozó, 24 és 48 portos kivitelben egyaránt kapható eszközök támogatják a multimédia-alkalmazásokat, és ugyancsak lehetővé teszik a portonkénti sávszélesség-szabályozást. Az eszközcsalád minden tagjának tudása magában foglalja a következőket: harmadik rétegbeli statikus IP-routolás, RIP, RIPv2, IGMPv2 és OSPFv2 protokollok támogatása.

„Az elmúlt néhány évben az üzleti életben markánsan megnőtt a nagy sávszélességet igénylő alkalmazások gyakorisága, különös tekintettel a multimédiás és a videós alkalmazásokra” – mondta James White, az Allied Telesyn nemzetközi marketing igazgatója. „Az általunk forgalmazott menedzselt gigabites Ethernet központok kedvező költséggel kínálnak megoldást a jelenlegi piaci igényekre, egyúttal kiszolgálják a felhasználók jövőben felmerülő hálózatbővítési követelményeit – mégpedig további költségek nélkül.”

Előzmények

Hirdetés