Profilokkal tripláz új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 537.58-as eszközillesztő két hibát is korrigált.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 537.58-as meghajtót, amely a Forza Motorsport és a Lords of the Fallen című játékokhoz, illetve a Call of Duty: Modern Warfare III nyílt bétaverziójához kínál új vagy frissített profilt – ahol támogatott ott a Reflex és a DLSS elérhető. Ezen túlmenően a Lies of P Store/Xbox Game Pass verziója is megkapta az optimális futtatást biztosító rutinokat.

A friss csomag két hibát is javít, aminek hála a GeForce RTX 4060-as VGA-k mostantól megfelelő terhelésmentes fogyasztási paramétereket jeleznek vissza, továbbá a magas DPC késleltetés is normál szintre csökkent a HDMI 2.1-es FRL portra kötött, színcsatornánként 10 vagy 12 bites tartalomátvitellel működő kijelzők esetén.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül. Ugyanitt hozzáférhető a friss csomag, tartalomkészítőknek való Studio verziója is.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés