Frissíti az RTX Video Super Resolutiont az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 545.84-es eszközillesztő két profilt is hozott.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 545.84-es meghajtót, amely a Naraka: Bladepoint és a Warhammer: Vermintide 2 című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt – ahol támogatott ott a Reflex és a DLSS elérhető. Ezen túlmenően a Stable Diffusion Web UI akár kétszer gyorsabban fog működni a CUDA 12.3-mal elérhetővé váló TensorRT-nek hála, továbbá frissül a korábban megjelent RTX Video Super Resolution funkció, amely immáron az 1.5-ös verziót kínálja. Utóbbi eliminálja a videotömörítésből eredő képi hibákat, ezzel javítva a minőséget.

A friss csomag két hibát is javít, aminek hála bizonyos kijelzők többet nem fognak feketén villogni, ha DSC-n keresztül működnek, illetve a monitorok színei sem jelennek majd meg rosszul a megjelenítő alvó állapotából való visszatérése után.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés