Harmadszor pártolja a modern hadviselést az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 546.01-es eszközillesztő számos hibát is javít.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 546.01-es meghajtót, amely a Call of Duty: Modern Warfare 3, a Desynced, a Jusant és a RoboCop: Rogue City című játékokhoz kínál új profil – ahol elérhető, ott a DLSS, a DLAA és a Reflex elérhetőségével.

A FreeSync vagy Adaptive-Sync kijelzők hitelesítése haladt tovább, aminek hála hat új megjelenítő került fel az erre vonatkozó listára. Konkrétan az Acer X45, az AOC AG456UCZD és U27G3XM, a Galax Q3222SUC, az LG 32GR75Q, illetve az MSI MPG341QR nevű megoldásokról van szó.

A friss csomag természetesen hibajavításokat is tartalmaz, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Sikerült megoldani a Halo Infinite teljesítményeséssel (csak Maxwell architektúrájú GPU-kon), illetve hosszú ideig tartó töltőképernyővel kapcsolatos gondjait
  • Mostantól a Windows eseménynapló nem jegyez fel szükségtelen hibát az NVTOPPS leállásával kapcsolatban
  • Az LG C3 OLED TV ezentúl biztosan G-SYNC Compatible hitelesített megoldásként lesz jelölve

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül. Ugyanitt hozzáférhető a friss csomag, tartalomkészítőknek való Studio verziója is.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés