Új drivercsomag ATI videokártyákhoz

Hirdetés

Az ATI elérhetővé tette Radeon 9500 és újabb grafikus kártyáihoz, az ezekre alapozó All-in-Wonder kártyákhoz, illetve a Radeon Xpress és CrossFire Xpress chipsetekhez szabott Catalyst meghajtócsomagjának aktuális, 6.7-es verzióját.

A friss driver a 8.273-as Display Drivert és a 6.7-es Catalyst Control Centert foglalja magában, és elsősorban a videokártyák páros CrossFire üzemmódjában szolgál újítással. A Catalyst AI kapcsolót „Advanced” állásba tolva a meghajtó azon Direct3D alkalmazásoknál is megpróbálkozik az Alternate Frame Rendering üzemmód használatával, melyek nem szolgáltatnak adatot a CrossFire-támogatásról. Így javulhat a CrossFire-konfigurációk kihasználtsága, ugyanakkor inkompatibilitás miatt egyes esetekben fagyásokra is lehet számítani, ezért érdemes bekapcsolva hagyni a VPU Recover funkciót.

Szokásos módon több javítás is bekerült a meghajtóba, így egyebek mellett CrossFire-ben, 1600x1200 dpi felbontásnál kiküszöbölték az alkalmazásváltáskor az Oblivion fagyásához vezető hibát, a Quake4 alatt pedig a textúrakezelést javították. A 34,6 MB-os drivercsomag letölthető az ATI terméktámogatási oldaláról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ATi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés