Ingyenes konverter debütált az új Catalysttal

Hirdetés

A tegnapi naptól letölthetővé vált a kanadai ATI Technologies Radeon videokártyáit vezérlő Catalyst meghajtócsomag legfrissebb, 6.3-as változata. A Windows 2000, Windows XP és Windows Media Center Edition operációs rendszerekhez készült vezérlőprogram a tavalyi év végétől már csak a .NET keretrendszert igénylő, magyar kezelőfelülettel is rendelkező Catalyst Control Center vezérlőpulttal tölthető le.

A Catalyst 6.3 mellett mostantól egy új, a modernebb Radeon kártyák tulajdonosai számára ingyenesen használható videokonverter alkalmazás is letölthető a vállalat weboldaláról. A Catalyst Control Centerbe beépülő Avivo Video Converter egyszerű és gyors fájlkonvertálást tesz lehetővé, forrásként elfogadja a legtöbb ismert és általánosan alkalmazott formátumot, melyeket MPEG-1, MPEG-2, MPEG4-/DivX, WMV, vagy akár H.264/AVC szabványoknak megfelelően képes átalakítani. A konverter használatának egyetlen kritériuma az Avivo technológiát alkalmazó videokártya (Radeon X1000 sorozat).

A fontos újítás mellett jónéhány játékprogrammal és a vezérlőpulttal kapcsolatos foltozás is belekerült az új Catalystba, mely a szokásos helyről, a vállalat terméktámogatási oldaláról érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ATi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés