Hirdetés

Új felsőkategóriás gamer headsetet avat a Sennheiser

A PC 373D jelzésű mikrofonos fejhallgató apróbb módosításokkal követi elődjét, a PC 363D-t.

Hirdetés

A Sennheiser 2013-ban dobta piacra a játékosok számára kifejlesztett PC 363D jelzésű headsetjét, mely a termékcsoporton belül a "hangkártyás" megoldások között a zászlóshajó szerepét kapta meg. A vállalat a megjelenés óta változatlan formában kínálta a terméket, de most elérkezettnek látták az időt, hogy kicsit frissítsenek rajta és PC 373D jelzéssel újból a piacra küldjék.


[+]

Nem változott lényegében a koncepció, a vállalat fület körülölelő kialakítást, kényelmes bársony fej- és nagy méretű, jól szellőző fülpárnákat ígér. Utóbbi mögött a 15-28 000 Hz-es frekvenciaátvitelre alkalmas hangszórók dolgoznak nyílt rendszerben, ami lényegében ugyanannyi, mint elődjéé.


[+]

Az impedancia 32-ről 50 ohmra változott, az 1 Vrms-re vonatkozó hangnyomás pedig 112 helyett 116 dB-re nőtt. A jobb oldalra épített hangerőszabályzót megtartották, és lévén, hogy headsetről beszélünk, a zajszűrős mikrofon továbbra is szerves része az összeállításnak. Ez ugyan nem leválasztható, de szára hajlítható, és teljes felhajtásával automatikusan "néma" üzemmódra vált, akárcsak elődje.

 


[+]

Továbbra is támogatott a virtuális 7.1-es Dolby Surround térhangzás, amit a mellékelt USB-s hangkártyára csatlakoztatva, egy gomb megnyomásával lehet aktiválni. Több üzemmód közül is lehet választani, ezeket a PC-re telepített szoftverrel lehet figyelemmel követni, amibe egyébként hangszínszabályozó is került, így a hangzást kedvünk szerint testre szabhatjuk.

A Sennheiser PC 373D hamarosan elérhető lesz Európában 250 eurós hivatalos ajánlott végfelhasználói ár mellett.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés