Type-C-s 7-az-1-ben dokkoló a Silicon Power portfóliójából

A fémházas apparátus jelentősen kibővíti lehetőségeink tárházát, és persze a Type-C-s töltésről sem kell lemondanunk.

Az utóbbi időben megfigyelhető a notebookok halmazában, hogy a különféle csatlakozók száma csökkenő tendenciát mutat, és ehhez az igen sokrétű USB Type-C térnyerése is erősen hozzájárul. Véleményünk szerint ez nem épp egy dicséretes trend, és könnyen megeshet, hogy igényeink kielégítéséhez egy olyan dokkoló segítségéhez kell folyamodnunk, mint amilyen például a Silicon Power Boost SU20 névre keresztelt, 7-az-1-ben megoldása.


[+]

A Type-C aljzatba köthető újdonságon egy 60 wattos energiatovábbításra/passthrough töltésre képes USB Type-C és három USB 3.2 Gen1 kapu, egy HDMI konnektor, egy SD, illetve egy microSD (SDHC/SDXC) kártyaolvasó található. A videokimenet szépséghibája, hogy ugyan támogatja a 3840x2160 pixeles (4K) felbontást, ám ezt csupán 30 Hz-es képfrissítési rátával tudja biztosítani – hiába, semmi sem lehet tökéletes. A ketyere burkolata alumíniumból készült, ami egyben hűtésként is funkcionál és segít a működés közben keletkező hő szétoszlatásában.


[+]

A várhatóan májusban érkező, 130 mm hosszú, 35 mm mély és 13 mm vastag eszközre 2 éves garanciát vállalnak, de az árcédulájára biggyesztett összeg egyelőre még kérdéses.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés