- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új gamer márka érkezik Kínából
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #13 üzenetére
"Értelmes analóg audio modult szerintem akkora helyen nem lehetne létrehozni, plusz az nagyon gyártóspecifikus lenne, hogy melyik mennyire támogatná."
Ez ebben a formában leírva nem állja meg a helyét a feltételezés.
Ez egy USB-C DAC HI-RES audió, Dolby Digital Surround Sound, ... támogatással.
Ez gyakorlatilag minden eszközzel kompatibilis. Beleértve a csak USB2 porttal készített számítógépeket is csak egy közbetétet kell a csatlakozáshoz. Természetesen a hang minősége alacsonyabb lehet, mint gyorsabb USB kapcsolat esetében.
Sem a mérettel, sem a kompatibilitással nincs gond. A linken luxus kivitelű eszköz látható. Olcsóbb változatban a Google telefonok DAC eszközeit, általában minden más eszközzel lehet használni. -
törölt tag
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
Értelmes analóg audio modult szerintem akkora helyen nem lehetne létrehozni, plusz az nagyon gyártóspecifikus lenne, hogy melyik mennyire támogatná.
-
-
Csandi
őstag
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
Ha fix helyzetben használja az ember a laptopot akkor általában van lehetősége töltőre is dugi a gépet, akkor meg nem számít, hogy energiazabáló, cserébe viszont a wifinél számtalanszor jobb ha rá van dugva a netkábel a gépre.
-
Nem kell rá, mert a gigabites Ethernet port egy energiazabáló egység.
Egyszerre a HDMI és DP sem kellene.
Viszont hiányzik egy USB-C port, ami képes további USB-C eszközt fogadni, hogy a később megjelenő eszközökkel is kompatibilis maradjon a port. Esetleg Még egy -C port, ami segítségével független energia ellátást lehet biztosítani a portba dugott eszközöknek.Nagyot lendítene a felhasználhatóságon, ha nem előre kialakított csatlakozók kerülnének beépítésre, hanem modulokból épülne fel.
A portba belső USB-C csatlakozóra lehetne bepattintani a választható modulokat. Nekem kártyaolvasó modulra nincs szükségem. Helyette szeretnék analóg hang be és/vagy kimenetet. Betolom a blokkot a portba és használom. Ethernet vagy más modul is használható lenne, mondjuk egy most meglévő USB3 port helyén. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Patrik.Varga #6 üzenetére
Gondolom nem a 4k-s felbontas volt megcelozva, hanem az csak olyan "azt is tudja" marketing feature. Keves portos notikhoz szukseges rossz megoldas. Ethernet port meg eleve alig van a mai vekony notikon.
Nekem van egy hasonlo Kingston Nucleum, meg egy kulon USB-A -s TPLINK mini hub 3 USB + GBE.
-
Patrik.Varga
tag
Dokkoló???? Max egy usb hub.
2021-ben kiadnak egy ilyen "terméket?
4K 30hz frissítés? (1.4hdmi)
Ethernet csatlakozó nélkül?
Az USB-c nem TB kompatibilis?Szerintem így kereken 0$-t ér, mint dokkoló, és max 20$-t mint USB hub.
-
Tigerclaw
nagyúr
Vajon egy USB 3.0 A aljzat-ra dugva mukodne a HDMI funkcioja? Ugy ertem persze, hogy egy fizikai USB A->C adapterrel.
Vagy esetleg mindenkepp kell USB 3.1 vagy 3.2 aljzat hozza?
-
törölt tag
Nekem egy power gomb kellene.
-
ROBOTER
addikt
Amikor kicsiben nézem a képet, nem értettem, miért áll ki belőle egy olló.
-
fatpingvin
addikt
szerintem meg egy Ethernet vezérlő se ártana, akár azzal a kis kihajtható füles megoldással hogy ez a vékonyságfétis ne sérüljön...
-
solasola
csendes tag
Nagyon kellene ezekbe az m2 SSD foglalat is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A fémházas apparátus jelentősen kibővíti lehetőségeink tárházát, és persze a Type-C-s töltésről sem kell lemondanunk.
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- E-roller topik
- Delta Force (2024)
- Új gamer márka érkezik Kínából
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Apple Macbook Air M1 256 GB kiváló állapotban eladó
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- HP Compaq 6830S 17" laptop eladó!
- Asus ROG Strix Scar gamer laptop i7-7700HQ GTX 1050 4GB 16GB DDR4 256GB SSD 1000GB SSHD
- Acer Nitro V Gamer Laptop 33 hó digiprime garancia.
- Lenovo ThinkPad T570 i7-7600u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD
- GARANCIÁS Lenovo LOQ i5 13450HX/ RTX 3050 6 Gb/ 16Gb DDR5/ 500Gb M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest