Változatos kiegészítők közelegnek

Hirdetés

Az olyan egyszerű kiegészítőket, mint az USB hub nem csak a kevésbé ismert gyártóktól vehetünk, hiszen a nagyobb márkanevek kínálatában is találhatunk egyet-egyet. Például az Arctic is kiadott nemrég egy négyportos elosztót, amiről túl sok mindent nem is lehet elmondani azon kívül, hogy kagylót formázó alakja van, 2.0-s és 1.1-es USB-s eszközökhöz használható, az ára pedig 10,5 euró (15 dollár).

Arctic Hub
Arctic Hub

A Trust nevét hallva pedig már meg sem lepődhetünk, ha éppen egy nagyon egyedi termékével szembesülünk. Ez most sincs másképp, mivel a Vegas Wireless Laser Mouse Gold elég figyelemfelkeltőre sikeredett, ugyanis arany, pontosabban aranyszínű borítása van. Alján egy 800-1600 dpi-s felbontásra képes lézerszenzor található, gombokból pedig hat darabot kapott. A kényelmes fogást a kiszélesedő formája, valamint a gumibetétes ujjtámaszok biztosítják. Nagyjából 8 méter a vevő hatótávolsága, az elemeket pedig energiatakarékos működésével kíméli. Az ára 47 euró körül alakul.

Trust Vegas Wireless Laser Mouse Gold
Trust Vegas Wireless Laser Mouse Gold

Ugyancsak a Trusttól érkezett három hangfalrendszer is. A kicsit retró-dizájnos Qubic Speaker Set névre hallgató sztereó hangszórók fa ládát kaptak a megfelelő hangzás érdekében. Kétutas hangsugárzásúak bass reflex csöves kialakítással, így a gyártó szerint mélynyomó nem is szükséges mellé. A Qubic 15 watt RMS teljesítményű 30 wattos csúcs mellett.

Trust Qubic Speaker Set
Trust Qubic Speaker Set

A Trust Wave 2.1 Speaker Setet zenéhez és játékhoz ajánlja a gyártó. Nevének megfelelően ehhez már egy erőteljes mélysugárzó is tartozik, összteljesítménye pedig 45 watt RMS. A készlethez egy vezetékes hangerőszabályzó is tartozik az egyszerűbb kezelhetőség érdekében. Ha megtetszett a Wave, 52 euróért vásárolható meg.

Trust Wave 2.1 Speaker Set
Trust Wave 2.1 Speaker Set

A harmadik szett a Vortex 2.1 nevet viseli, ami ugyancsak egy egészen jó megjelenésű hangrendszer. A teljesítménye 30 wattos, a hangerő szabályzása pedig a mélynyomó elején található nagy gombbal vitelezhető ki. A Vortexért pedig 35 eurót kérnek.

Trust Vortex 2.1 Speaker Set
Trust Vortex 2.1 Speaker Set

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés