Hirdetés

Toshiba Click 10: hibrid notebook Intel Cherry Trail alapokon

A Toshiba újabb taggal bővítette a hibrid gépeket magában foglaló Click sorozatát, amely igen kellemes fizika paraméterekkel rendelkezik árkategóriájában. A 10 hüvelykes kijelzővel ellátott masina mindössze 9,1 milliméter vastag és 544 grammot nyom a mérlegen, amivel megállja a helyét az Intel Cherry Trail platformos masinák között.


[+]

A gép lelke ugyanis az Intel Atom X5-Z8300, ami mellé 2 GB RAM-ot és 32 illetve 64 GB eMMC tárhelyet pakoltak. Sajnos utóbbi kettőből nagyobb opció egyelőre nincs, de legalább az 1920x1200 képpontos, széles betekintési szöget kínáló érintőkijelzőn nem spóroltak.

Hirdetés

 


[+]

A Windows 10 Home operációs rendszerrel érkező masinán helyet hagytak a microHDMI kimenetnek, egy USB 2.0-s portnak, kártyaolvasónak, belül pedig megtalálható még az IEEE802.11n-es Wi-Fi és Bluetooth 4.1 vezérlő, a 2 megapixeles előlapi és a 8 megapixeles hátlapi kamera, sztereó hangszórók, a tápellátásáról pedig fixen beépített egy kétcellás, 22,5 Wh-s akkumulátor gondoskodik.


[+]

Hibrid masina lévén egy touchpaddal ellátott billentyűzetes dokkoló is jár az összeállításhoz, amit csatlakoztatva az össztömeg 998 grammra nő. Ebben nem kapott helyet külön akkumulátor, viszont még két további USB 2.0-s portot kínál.


[+]

Ami az árat illeti, a 32 GB-os tárkapacitású modell 350, a 64 GB-os pedig 370 dollárba kerül.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés