2019. augusztus 25., vasárnap

Vízálló tévét villantott a Toshiba

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Aki nem bírja ki a tévé nélkül a kádban, zuhany alatt, egy medencében, vagy a szabadban miközben szakad az eső, az imádni fogja 10WP1.

Hirdetés

A Toshiba Lifestyle részlege nem tudta elviselni, hogy a cégnek nincs egy valamirevaló kis méretű, hordozható, vízálló (cseppálló) tévéje, így megalkották a 10WP1 típusjelzésű modellt, amelyet LED háttérvilágítású 10,1 hüvelykes, 1366x768 képpont felbontású IPS LCD panellel láttak el.

Toshiba 10WP1
Toshiba 10WP1 [+]

Természetesen rendelkezik digitális tévétunerekkel, és az elektronikus programmagazin sem hiányzik belőle. Két darab 2 wattos hangsugárzóból álló integrált hangrendszert kapott, és mivel támogatja a Bluetooth technológia használatát, ezért a kompatibilis eszközökről vezeték nélküli úton is eljuttathatóak a különféle audiotartalmak. Magyarul úgy is használható, mint egy kis teljesítményű Bluetooth hangsugárzó. Rendelkezik beépített médialejátszóval, amelyre a fájlok az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló eszközről, vagy az olvasó révén SD kártyáról juttathatóak el. A kicsi (262 x 78 x 186 mm) és könnyű (1,2 kg) készülék belső akkumulátora négy órányi folyamatos működésre elegendő energia eltárolására képes.

Toshiba 10WP1
Toshiba 10WP1 [+]

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.