Hirdetés

Igen combos top-flow hűtő bukkant fel a be quiet! kínálatában

A kompaktabb gépek tulajdonosai számára végre friss opció jelenik meg a high-end léghűtések halmazában.

A be quiet! hamarosan piacra dob egy komolynak látszó top-flow processzorhűtőt, a 230 wattos TDP-re hitelesített Dark Rock TF 2-t, ami a dizájnjából fakadóan nem csupán a központi egységet hűti, hanem az alaplap processzorfoglalatának környékén található alkatrészeket is.

[+]

A közelgő, cakk-pakk 134 mm magasra nőtt újdonság érdekessége, hogy két alumíniumbordázatot használ, és a szálcsiszolt alumínium fedőlapot viselő felsőt szendvicsként fogja közre két 135 mm-es, PWM-es vezérlésű, hidrodinamikus csapágyazású légkavaró (a felül trónoló egy Silent Wings 3-as, az alul lévő pedig egy szimpla Silent Wings), amelyek maximális fordulatszámon 27,1 dB-es zajterhelést produkálnak – amennyiben házunk túlságosan szűkös, természetesen egy ventilátorral ugyancsak munkára foghatjuk a német gyártó üdvöskéjét.


[+]

A réz kontaktfelületről hat darab, 6 mm-es átmérőjű (szintén réz) hővezető cső kapcsolja össze a lamellákkal, és a hatékonyságot javítandó a fekete festésbe kerámiarészecskék is kerültek. Az újoncnak a memóriákkal való kompatibilitás terén sincs oka szégyenkeznie, ugyanis legfeljebb 49 mm magas modulok férnek el alatta.


[+]

A 945 grammos, Intel LGA115x, LGA1200, LGA2011 (-3) Square ILM, valamint AMD Socket AM3(+) és AM4 tokozásokra felapplikálható TF 2-es várhatóan augusztus 10-én veszi be a kereskedések polcait, 86 eurós ár, illetve 3 éves garancia kíséretében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés