Hirdetés

Top-flow CPU hűtés Thermaltake módra

Az alacsony profilú kivitelnek biztos jónéhányan örülnek majd, ha szívükbe fogadják a túlspilázott ventilátor látképét.

A Thermaltake Computexen bemutatott másik processzorhűtő-újdonságáról, a top-flow dizájnú UX100 ARGB-ről is körvonalazódtak a termékjellemzők. Ahogy arra a 122,3 mm átmérőjű és 66,1 mm magas megoldás neve is egyértelműen utal, a címezhető hangulatvilágítás a csomag részét képezi, mégpedig 15 darab RGB LED formájában, melyek a 120 mm-es, folyadékcsapágyas légkavaró peremén kaptak helyet, és csakúgy, mint az UX200 ARGB Lightningnál, egy műanyag diffúzor segítségével szórják szét a fényt.


[+]

A világítást sztenderd 3 tűs ARGB csatlakozóval kommandírozhatjuk szoftveren keresztül, a történet pedig kompatibilis az ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, ASRock Polychrome RGB, illetve az MSI Mystic Light technológiákkal egyaránt.


[+]

Az alumínium bordázat a klasszikus "fin bunch" sémát követi; egy központi "magból" sugárirányban indulnak a lamellák. Az egyedüli szépséghiba (a lángnyelves lapátokon kívül) az alacsony profilú hűtés kivitelezésében a PWM vezérlés hiánya: a ventilátor a 3 tűs DC inputnak köszönhetően fix 1800-as percenkénti fordulatszámmal pörög, miközben 38,82 cfm levegőt szállít, 26,92 dB(A)-nyi zaj társaságában.


[+]

Összességében az új UX100-ast 65 wattos TDP-ig hitelesítették és esetében igazán multiplatformos hűtőről beszélhetünk; míg Intel oldalon LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155 és LGA1156 tokozásokra, addig AMD részről Socket FM1, FM2, AM2(+), AM3(+), valamint AM4 foglalatokra szintúgy felapplikálható a drága - már csak az árazás kérdéses.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés